Dodaj komentar

Peter Sorensen danas u Ljubuškom

tiskovna

Šef Izaslanstva EU i Posebni predstavnik EU u BiH, veleposlanik Peter Sorensen u četvrtak, 3. travnja, posjetit će Čitluk i Ljubuški.

Kako je istaknuto iz Izaslanstva EU u BiH, sve razine vlasti imaju različite zadatke kada je u pitanju proces europskih integracija, te je i ova posjeta prilika da se razgovara sa lokalnim vlastima Čitluka i Ljubuškog o pitanjima u svezi s Europskom unijom.

Na dnevnom redu ove posjete su također i važni projekti koje financira Europska unija, a Sorensen će se sastati i s načelnikom Općine Čitluk, Ivom Jerkićem te će nazočiti i potpisivanju ugovora između navedene općine i građevinske tvrtke Hering o radovima na projektu 'Izgradnja postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda' (WATSAN) u Čitluku koji je dijelom financiran iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Predviđena je i posjeta gradilištu projekta izgradnje kanalizacijskog sustava u Ljubuškom koji je također dijelom financiran iz Instrumenta pretpristupne pomoći (IPA).

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
4
3
9

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto