Dodaj komentar

Prva mjesta osvojile učenice širokobriješke Gimnazije

skupna

Pod pokroviteljstvom Goethe – Instituta iz Sarajeva, u Širokom Brijegu održano je natjecanje iz njemačkog jezika učenika srednjih škola Zapadnohercegovačke županije.

U tri razine A2, B2, C1, u koliko se kategorija natjecanje odvijalo, prva mjesta osvojili su učenici širokobriješke Gimnazije fra Dominika Mandića. U kategoriji A2 najbolja je bila Ana Ćavar, u kategorije B2 Klaudija Čolak, a u kategoriji C1 Ivana Markić. Sve učenice pobjednice stekle su pravo nastupa na državnom natjecanju pod nazivom Deutscholympiade.

Najbolji na državnom natjecanju imat će ovoga ljeta u Njemačkoj prigodu svoja znanja iz njemačkog jezika odmjeriti sa kolegama iz čitavog svijeta.

abcportal.info
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
7
1
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari