Fizički obračuni zbog prodaje makedonskog grožđa

ljubuski.info

Pošto se u zadnjih par godina na području naše Županije povećala prodaja Makedonskog grožđa koji je postao unosan biznis, domaći vinogradari muče muku na koji način i gdje prodati svoje grožđe, sve veći broj osoba i firmi kreće u uvoz i prodaju makedonskog grožđa, poradi čega dolazi i do fizičkih obračuna .

Naime, dana 12.09.2017 godine u Grudama je došlo do fizičkog sukoba. službeno zavedenog kao narušavanje javnog reda i mira, između preprodavača makedonskog grožđa osobi A. Grbavac iz Klobuka, i D. Tomasa iz Tihaljine, kojom prilikom je A. Grbavac zadobio tjelesne povrede.

Nakon pružanja liječničke pomoći u Domu zdravlja Grude, Grbavac je, skupa s Tomasom lišen slobode i pritvoren u prostorije PU Grude, kako navode policijski izvori.

Glas naroda

Samo dozvoliti uvoz banana i naranči u BiH

Uvoziti grožđe u Hercegovinu svašta ćemo doživjeti

Jeli to mali od vkasnika ASDalmi a i oni udarajz u svasta

da nije đuka murta iz graca posušje onto radi

Je to je njegov mali, pobio se radi grozđa sa nekim gruđanin

Jad i tuga potući se zbog Makedonskog grožđa u Hercegovini.Posadite jedan vinograd a ne tući se zbog grožđa koje je lošije kvalitete nego naše Hercegovačko.

dašta nego izdegenečit a posebno one koji su mu dopustili uvoz

A ti bi svoje vino izvozija u cili svit i nikom drugom ne bi dozvolija da zivi. Ovo je slobodna trzisna utakmica pa ko umije njemu dvije...

makedonsko grožđe je bolje i jeftinije no ljudi oće monopol na loše ko HDZ-jednoumlje i monopol
slobodno tržište i demokraciju oćemo

Tatino dite...

Bravo! Ovo je tek početak ! Kakva slobodna trgovina ,falš robom !Domaće je bolje slađe ,neuporedivo! Tako treba sa uvoznicima krompira,rajčice,lubenice ! Dok ima domaćih proizvoda,nema uvoza !Kad država ne štiti ,narod treba uzeti pravdu u svoje ruke!Mislim šake! Ili Germany Ireland .....!

Fizički obračuni zbog prodaje makedonskog grožđa
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari