Potvrđena optužnica protiv Zorana G. za napad na službenu osobu

ljubuski.info

Općinski sud u Ljubuškom potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Široki Brijeg protiv Zorana G. zvanog Šicer iz Ljubuškog zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ugrožavanja sigurnosti i napada na službenu osobu u obavljaju poslova sigurnosti.

Naime, kako stoji u optužnici, on je lanjskog 23. kolovoza, oko 21.30 sati, u ljubuškoj Ulici kneza Trpimira, potpuno gol prišao obiteljskoj kući N.A. i kroz otvoren prozor pozivao riječima "N. dođi u moju sobu da te j…", pa kad je N. od straha vrisnula i u pomoć pozvala svoje roditelje, pobjegao je u svoje dvorište, te ozbiljno zaprijetio N., njenoj majci I. i ocu I., riječima: "I., silovat ću ti N. ženu, S. i njenu bebu, a vi ćete to gledati, a nećete moći ništa učiniti!", ponavljajući iste riječi povišenim tonom u više navrata, koje prijetnje su kod N.A. njene majke I. i oca I. izazvale ozbiljan strah za njihov život, i uvjereni da bi to mogao učiniti, N. je nazvala policiju i prijavila ga, pa kada je stigla ophodnja, on je izišao iz svoje obiteljske kuće držeći u ruci pištolj (kasnije će se ispostaviti plastični marke "Walther", 7,65 mm), koji je usmjerio prema trojici policijskih službenika PU Ljubuški, M.B., M.M i M.G., te povlačeći obarač prijetio im je riječima: "Sve ću vas pobiti!", radi čega su mu oni izdali jasnu zapovijed: "Baci pištolj i lezi, pucat ćemo!", na koju se ovaj više puta oglušio i nastavio koračati prema njima.

Tek tada su policajci upotrijebili fizičku snagu i sredstava za vezivanje, pa ga, iako je pružao aktivnan otpor, uspjeli svladati i staviti pod nadzor, prilikom čega je policajac M.G. zadobio lakše ozljedu u obliku oguljotine/ogrebotine u predjelu nadlanice lijeve šake.

Robert Soldo | Večernji list

Komentari

Tko je ovaj bolesnik?

Njih trojica na šicera.trebali su zvat pojačanje hah.

isti je bolesnik ovaj g što se smije na ovo

Odakle si ti ante pa nikad nisi čuo za šicera.

Manji od makovog zrna bi bio pred Markicom

Ako ovo odgovara istini ovaj članak ,
za toga je bolnica a ne optužnica

opet mi ovaj briše komentare, ajj aloo

Potvrđena optužnica protiv Zorana G. za napad na službenu osobu

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ljubuski.info
Hrvati su sami sebi krivi dr. Dražen Pehar | dnevnik.ba
ljubuski.info
Hercegovačke dogme Hrvat. Hercegovac. Katolik. | medium.com
ljubuski.info
Bespuće politike i Crkve u BiH fra Mario Knezović | fratar.net

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari