Iz tiska izašla knjiga "Ljubuški naše ljubavi" Kemala Mahića

Prije sedam mjeseci ljubušaci.com i Medžlis Ljubuški krenuli su u realizaciju jednoga zanimljivog projekta. Rodila se ideja da tekstove koje je u dosadašnjim "Kolumnama" na portalu objavio Kemal Mahić obradimo i pretvorimo u jednu knjigu.

Pošto je Kemo jedan veliki dio svojih tekstova posvetio "poznatim" ljubušacima smatrali smo da će ova knjiga baš ove naše sugradjane sačuvati od zaborava. Cilj je bio i da profesora Kemu na neki način prijatno iznenadimo. Jako je bilo teško odabrati koje "kolumne" ubaciti i pripremiti za štampu. Nadamo se da smo od tristo i "kusur" naslova odabrali prave. Na vama je da procijenite. Poslije dugo vremena danas smo u prilici da sa vama podijelimo radosnu vijest da je knjiga ugledala svjetlo dana. Prije tri dana preuzeli smo iz štamparije ovu jako interesantnu knjigu. Knjiga nosi naslov "Ljubuški naše ljubavi". Jedan od stručnih savjetnika u pripremi knjige je bio proslavljeni bosanskohercegovački književnik Isnam Taljić. Svoju pomoć nam je pružio i publicista Muhamed Mahmutović. Knjigu je izdao Medžlis Ljubuški, a štampala ju je izdavačka kuća "Dobra knjiga" iz Sarajeva.

Knjigu smo štampali u 300 primjeraka i može se nabaviti u Medžlisu Ljubuški, po ljubuškim trafikama kao i u "Udruženju ljubušaka" u Sarajevu, u kafiću "Krokodil". Promocija ove knjige planirana je, akoBog da, u julu mjesecu na ovogodišnjem druženju ljubušaka u Fejzinoj bašči.

ljubusaci.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Politički posrtaji u posrnulom društvu Ilija Šagolj [ neznase.ba ]
Mreža zla Žarko Nižić [ dnevno.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

vaga
tko je vama kriv, bavite se kriminalom i zaradite nesto.. Nidje veze, igrate se komentatora.
Dodan prije: 4 sata 25 minuta
vaga
tko je vama kriv, bavite se kriminalom i zaradite nesto.. Nidje veze, igrate se komentatora.
Dodan prije: 4 sata 31 minuta
užitak
kako se dotični gospodin nije sjetio da način života kojeg živimo ubija: Hrana i piće(otrovi i gmo), kozmetika, tjelesna neaktivnost, stres uzrokovan...
Dodan prije: 8 sati 27 minuta
Treba zamjeniti mjesta za brojke i to H.D.Z.1995-2015,iseljavanje a od 2015-ubrzano za HERZEGOVCE.bravo za H.D.Z.goriste od Turaka i komunjara....
Dodan prije: 8 sati 56 minuta
mirno
Ma vidi ti ovi ljepotana,znaju li oni štaje naprid a šta nazad,neka čudna vrsta....
Dodan prije: 9 sati 5 minuta
mailto