promo

Iz tiska izašla knjiga "Ljubuški naše ljubavi" Kemala Mahića

Prije sedam mjeseci ljubušaci.com i Medžlis Ljubuški krenuli su u realizaciju jednoga zanimljivog projekta. Rodila se ideja da tekstove koje je u dosadašnjim "Kolumnama" na portalu objavio Kemal Mahić obradimo i pretvorimo u jednu knjigu.

Pošto je Kemo jedan veliki dio svojih tekstova posvetio "poznatim" ljubušacima smatrali smo da će ova knjiga baš ove naše sugradjane sačuvati od zaborava. Cilj je bio i da profesora Kemu na neki način prijatno iznenadimo. Jako je bilo teško odabrati koje "kolumne" ubaciti i pripremiti za štampu. Nadamo se da smo od tristo i "kusur" naslova odabrali prave. Na vama je da procijenite. Poslije dugo vremena danas smo u prilici da sa vama podijelimo radosnu vijest da je knjiga ugledala svjetlo dana. Prije tri dana preuzeli smo iz štamparije ovu jako interesantnu knjigu. Knjiga nosi naslov "Ljubuški naše ljubavi". Jedan od stručnih savjetnika u pripremi knjige je bio proslavljeni bosanskohercegovački književnik Isnam Taljić. Svoju pomoć nam je pružio i publicista Muhamed Mahmutović. Knjigu je izdao Medžlis Ljubuški, a štampala ju je izdavačka kuća "Dobra knjiga" iz Sarajeva.

Knjigu smo štampali u 300 primjeraka i može se nabaviti u Medžlisu Ljubuški, po ljubuškim trafikama kao i u "Udruženju ljubušaka" u Sarajevu, u kafiću "Krokodil". Promocija ove knjige planirana je, akoBog da, u julu mjesecu na ovogodišnjem druženju ljubušaka u Fejzinoj bašči.

ljubusaci.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ma [ * neprimjereno * ],strasno ljudi nemogu placati ni prave racune,ako ih uopce i ima,dosjetili se novog nacina prevare potrosaca...zaokruzite na...
Dodan prije: 15 minuta 31 sekunda
priča
dvije točke volio bi te vidjeti za par godina kada skontaš da si izgubio tlo pod nogama a ništa drugo neznaš osim jesti sa političkih jasala. Sada ti...
Dodan prije: 38 minuta 2 sekunde
Zar u Ljubuškom ima kriminala i kriminalaca !?
Dodan prije: 46 minuta 51 sekunda
oće li direktor parkova kazneno odgovarat za ove radnje?
Dodan prije: 51 minuta 22 sekunde
Vodu treba plaćat kao i struju i telefon ali meni 2 identična računa 34,29 ovo je strašni kriminal
Dodan prije: 1 sat 3 minute