Iz tiska izašla knjiga "Ljubuški naše ljubavi" Kemala Mahića

Prije sedam mjeseci ljubušaci.com i Medžlis Ljubuški krenuli su u realizaciju jednoga zanimljivog projekta. Rodila se ideja da tekstove koje je u dosadašnjim "Kolumnama" na portalu objavio Kemal Mahić obradimo i pretvorimo u jednu knjigu.

Pošto je Kemo jedan veliki dio svojih tekstova posvetio "poznatim" ljubušacima smatrali smo da će ova knjiga baš ove naše sugradjane sačuvati od zaborava. Cilj je bio i da profesora Kemu na neki način prijatno iznenadimo. Jako je bilo teško odabrati koje "kolumne" ubaciti i pripremiti za štampu. Nadamo se da smo od tristo i "kusur" naslova odabrali prave. Na vama je da procijenite. Poslije dugo vremena danas smo u prilici da sa vama podijelimo radosnu vijest da je knjiga ugledala svjetlo dana. Prije tri dana preuzeli smo iz štamparije ovu jako interesantnu knjigu. Knjiga nosi naslov "Ljubuški naše ljubavi". Jedan od stručnih savjetnika u pripremi knjige je bio proslavljeni bosanskohercegovački književnik Isnam Taljić. Svoju pomoć nam je pružio i publicista Muhamed Mahmutović. Knjigu je izdao Medžlis Ljubuški, a štampala ju je izdavačka kuća "Dobra knjiga" iz Sarajeva.

Knjigu smo štampali u 300 primjeraka i može se nabaviti u Medžlisu Ljubuški, po ljubuškim trafikama kao i u "Udruženju ljubušaka" u Sarajevu, u kafiću "Krokodil". Promocija ove knjige planirana je, akoBog da, u julu mjesecu na ovogodišnjem druženju ljubušaka u Fejzinoj bašči.

ljubusaci.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ako vozite pijani plaćate kaznu od 300 KM
Zar se moze urednice uporedivat svicarska i bih u svicarskoj je plata 3000hiljade eura u bih 300eura ovo je za potpisivanje peticije protiv ako treba...
Dodan prije: 1 sat 1 minuta
Grbavac: Vrijeme je da i mi osvojimo prve bodove u SEHA ligi
Hahaha, ha.........ha.........h
Dodan prije: 1 sat 32 minute
Jesu li bh Hrvati prineseni kao žrtva "na oltar domovine"?
Poceli zaustavili itd.sve kad je njima odgovaralo i prica se nastavlja
Dodan prije: 1 sat 37 minuta
Jesu li bh Hrvati prineseni kao žrtva "na oltar domovine"?
Nije provjerite da li je to tako,mozete otici na 3mjeseca ili ako investirate velik novac pa cim ste ovdje i vi ste zgubidan plus ja dakle dva
Dodan prije: 1 sat 42 minute
Vještak Franjić i sud su rekli svoje, na redu je Tužiteljstvo
Treba tužiti svatko tko se smatra ostećenim
Dodan prije: 1 sat 15 minuta
mailto