promo

Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

Komentari

neka ministri imaju sredstava iz proračuna da grade vile, kupuju passate cc, a narod je svakako za njih samo obiČna marva....

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
3
4
8
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

asfalt
Šta vi u g. radišićima imate sa Barbom? Nije vam niko sa strane doša pravit rupe po vašoj testi , već vi sami. Neka vam Ćane asvaltira , njemu ste...
Dodan: prije 1 minuta 44 sekunde
priča
naravno da idu oni su veliki vjernici katolici i hrvati čak imaju istetoviran križ i isusa na tijelu,
Dodan: prije 32 minute 1 sekunda
priča
ma daj hebo vas i Galic i Madun o kome pisete vise,obojica kenji pod rep
Dodan: prije 35 minuta 58 sekundi
priča
Hitno obustavit reviziju RVI ovde ima materijala za DVA Budžeta iduli vam ovi POlicajci u Crkvu
Dodan: prije 1 sat 3 minute
priča
zato mu je idol prelivoda marin topić
Dodan: prije 1 sat 44 minute

Facebook

TV program

mailto