promo

Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

Komentari

neka ministri imaju sredstava iz proračuna da grade vile, kupuju passate cc, a narod je svakako za njih samo obiČna marva....

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
1
1
5
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

rukovanje
Što bi titini skojevci rušili hdz bih kad su oni članovi istog.Ša ti je?Skinuli petokraku približili se oltaru i istjerali iz hdz-a prave ljude...hdz...
Dodan: prije 5 minuta 39 sekundi
zgrada
Ne idem u općinu nitili šta tražim po njoj, a ti ajde parkiraj pridmenom da te ja vidim
Dodan: prije 23 minute 38 sekundi
rukovanje
hdz bih je jedan i jedini i nemogu ga svi titini skojevci srušiti.
Dodan: prije 28 minuta 26 sekundi
priča
za ovog Lagumdžijinog partnera u vlasti (nezasluženoj) mogu reći samo jedno a to je : puuuuuu ,Amen
Dodan: prije 36 minuta 56 sekundi
rešetke
Nisu "gazde" krive , krivi su oni koji zakone donose i oni koji ih sprovode Svaki "gazda" će livo desno ako mu se jasno ne odredi što će Porezna...
Dodan: prije 1 sat 46 minuta

Facebook

TV program

mailto