Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Put u pakao je popločen Barbinom kockom
Dodan prije: 1 sat 14 minuta
Možeš da me poljubiš u...
Dodan prije: 1 sat 33 minute
KAKO VIDIM DA JE MUP NAORUZA NAVENKA PA LJUDI MOJI TAJ NEZNA BARATAT S NJIM NIJE ON LINIJE VIDIJA JEDINO DA GA NAUCI MINISTAR BORAS IPAK JE ON GINIJA...
Dodan prije: 1 sat 37 minuta
Bolan Barba bježi od ovog portala ko đavo od tamjana, vidiš da bi ga ovaj urednik razvalio ko beba zvečku. Virujem da bi mu dali odmah prostora pa i...
Dodan prije: 1 sat 49 minuta
Gospodo pa jel normalno da nacelnik opcine svaku vecer od 8:30 do 12h u kaficu, ako se pali na Martinine [ * neprimjereno * ] oprosteno mu je..
Dodan prije: 1 sat 51 minuta