Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

užitak
Pušenje - samoubojstvo na rate Radoslav Dodig [ kvaka.info ]
sjednica
Narod ZHŽ-a čeka Marko Čuljak [ dnevno.ba ]
Politički posrtaji u posrnulom društvu Ilija Šagolj [ neznase.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

triba napunit ovu trbusinu
Dodan prije: 30 minuta 44 sekunde
šta ste se dovezali debelog kao da su ovi drugi bolji ili je možda bolji bivši ministar, svaka ptica svome jatu leti, narode moj. debeli je još i...
Dodan prije: 1 sat 28 minuta
Primarni cilj ovog projekta je da Medić pokupi "maslo" kao uvik dosad i napravi narod budalom! Mediću srami se, mjesto ti je u zatvoru!
Dodan prije: 1 sat 36 minuta
ŠTO BORAS NEMOŽE BIT MINISTAR IMA I KILA I VISINE
Dodan prije: 11 sati 11 minuta
Haha vaki primitivci bi u normalnim zemljam jedva bili i konobara a oni pucaju na ministarska mista, nonomo ovce cuvat i paprike sadit sto jedino...
Dodan prije: 11 sati 12 minuta
mailto