Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Da nam živi, živi rad! Boris Čerkuč [ bljesak.info ]
Treba li (znati) čekati? Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Krajnje je vrijeme… Boris Čerkuč [ bljesak.info ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

zastave
Štaćemo sa ovim Ljubušacim koji danas tuže HR za neke pare a među zadnjim su otišli u vojsku a prvi su kupili mirovinu za 10 000 maraka ?
Dodan prije: 1 sat 17 minuta
logo
a kakav si ti jado kradezeov ko koze biti gori od vas pokrali unistili kao vas nevenko i slicni njemu nemani ljudske tj zivotinjske
Dodan prije: 1 sat 26 minuta
logo
Da kod nas dođe papa Franjo vi bi ga bez ikakvih argumenata ili dokaza proglasili [ * neprimjereno * ]om ili prevarantom a jedina i prava istina je...
Dodan prije: 1 sat 38 minuta
ljudi o cem pricamo opet se duvan sadi i sverca znaci unazad 50 godina smo osli
Dodan prije: 1 sat 50 minuta
SDA HDZ I SDS su na vlasti isti oni koji su uzrokovali rat ratno i poratno plj.čkanje i da donesu zakone u kojima bi oni bili zatvoreni a pošten...
Dodan prije: 1 sat 51 minuta
mailto