Boljitak traži podatke o dugovanju županije

Klub zastupnika Narodne stranke Radom za boljitak, na sutrašnjoj, 25. sjednici Skupštine ZHŽ, tražit će od predlagatelja da zastupnicima predoči dokumente o izvršenju Proračuna za 2012. godinu, s jasnim i preciznim dugovanjima Županije.

Temelj za razmatranje ovogodišnjeg Proračuna su relevantni podaci iz 2012. godine, odnosno izvršenje pojedinih stavki, deficita i tekuća dugovanja.

Klub zastupnika Boljitka, uložit će amandmane vezano za povećanje poticaja za poljoprivrednike iz Zapadnohercegovačke županije u visini od 400.000 konvertibilnih maraka, sukladno zakonu.

Također će uložit i amandman na iznos namijenjen za isplatu porodiljnih naknada, kojim namjeravaju tražiti povećanje za 400.000. KM.

Ured za odnose s javnošću

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

pozornica
Fantom u Hrvatskom narodnom saboru Vera Soldo [ Republika ]
Estrada prolazi bolje od kulture Andriana Copf [ Dnevni list ]
Klopka za Akademika Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Muke po Čoviću i Dodiku Slavo Kukić [ Al Jazeera ]
Samo se iz BiH ne može otić' Igor Božović [ bljesak.info ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

krunica i kapa
gospodine oodnosno druže zvonko Grbavac ne traži da se ime zaboravljenih ne pominje nego da se ne laže, on traži da se istina kaže.Sadašnji partizani...
Dodan prije: 5 sati 27 minuta
Jos je on premrsav za to, previse kose ime, previse sam vraca kredite ne ukazujuc cast jamcima, previse staro auto vozi...Jos on nije za to.
Dodan prije: 5 sati 37 minuta
Stvarno Toni treba,narastao mu je trbuščić na "taman" za ministra, a vozi i naš mercedes.
Dodan prije: 6 sati 22 minute
Ljudi moji, nemojte me nasmijavat spominjuci branitelje, kad i sami znate da su ***, jer da nisu davno bi ocistili svoje maticne udruge od uhljeba....
Dodan prije: 7 sati 18 minuta
potpis pečat
A što sa onim što smo platili Parkovima? Ovo je luda kuća, ovo nema ni u Tun[ * neprimjereno * ]ji što ima u Ljubuškom! Ovo je lud zbunjenog!
Dodan prije: 7 sati 37 minuta
mailto