promo

Nastup HKUD-a "Veljaci" na memorijalnom turniru

Pred nekoliko stotina gledatelja, koji su se okupili na igralištu u Veljacima povodom finala memorijalnog turnira u spomen na poginule branitelje Stipu Višticu i Stojana Matića, nastupilo je kulturno-umjetničko društvo "Veljaci".

Da dojam bude impresivan i da sve ide kao pjesma pobrinulo se vodstvo HKUD-a koje je pored svog programa plesa, ženske gange, sviranja domaćih glazbala u goste pozvalo i poznatog hercegovačkog svirača narodnih glazbala Tomu Kovača Strikića, posušjaka, koji je svojom izvedbom kola odsviranog na diplama, a zatim pjesme o Divi Grabovčevoj na guslama pokazao zašto ga ljudi svrstavaju među najbolje.

Na licima publike moglo se vidjeti oduševljenje viđenim, što je naravno i nagrađeno dugim pljeskom i ovacijama. Nakon polusatnog programa pjesma se nastavila ispred škole do kasno u noć.

kocusa.info

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

ovo je više nego žalosno mladi vide da jedino političari žive dobro i da im je jedino bitan osobni probitak umjesto da im se otvaraju radna mjesta na...
Dodan prije: 1 dan 18 sati
sastanak
E da je tako, ali ovi su se ustoličili i ne odlaze tako lako. Samo ce da preskoče u druge stranke i eto ga opet !!
Dodan prije: 4 dana 9 sati
zgrada
Ma super, a tko je obećao posao "onima koji su vrbovani za kupovinu glasova"
Dodan prije: 4 dana 9 sati
Čuda velikoga!!! Javila se prava stranka koja će istražiti neregularnost,hahaha . Pa prvo bi trebali početi od sebe, jer ste vi imali ljude po...
Dodan prije: 4 dana 9 sati
je on bitna figura da nešto komentira, guru, mag i ostale telepekineze
Dodan prije: 6 dana 10 sati