Nastup HKUD-a "Veljaci" na memorijalnom turniru

Pred nekoliko stotina gledatelja, koji su se okupili na igralištu u Veljacima povodom finala memorijalnog turnira u spomen na poginule branitelje Stipu Višticu i Stojana Matića, nastupilo je kulturno-umjetničko društvo "Veljaci".

Da dojam bude impresivan i da sve ide kao pjesma pobrinulo se vodstvo HKUD-a koje je pored svog programa plesa, ženske gange, sviranja domaćih glazbala u goste pozvalo i poznatog hercegovačkog svirača narodnih glazbala Tomu Kovača Strikića, posušjaka, koji je svojom izvedbom kola odsviranog na diplama, a zatim pjesme o Divi Grabovčevoj na guslama pokazao zašto ga ljudi svrstavaju među najbolje.

Na licima publike moglo se vidjeti oduševljenje viđenim, što je naravno i nagrađeno dugim pljeskom i ovacijama. Nakon polusatnog programa pjesma se nastavila ispred škole do kasno u noć.

kocusa.info

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

moglo bi se reci sah mat Jadezeovci izgubili pijune topove lovce I konje kralj i kraljica nema kuda
Dodan prije: 2 minute 51 sekunda
pa kod ovog keže je radio i oni iz primorke vištica i njega je šutnuo
Dodan prije: 27 minuta 18 sekundi
pa kako ovaj bobić nije kaže komunjara a družise sa njima znači dobar sa partijašim tomi nije jasno ližese sa njima ili voli pare ili da nije...
Dodan prije: 46 minuta
je vam stranka isprala to malo mozga jos uvjek vjerujete da mozete dobit izbore bumo videli blize se izbori
Dodan prije: 54 minute 45 sekundi
Dajte imena sviju koji su primljeni u službu pa će te biti puno pametniji i više će te znati.Jukić sin Vinka Jukića.Markota sin milicionera Markote....
Dodan prije: 1 sat 13 minuta