Nastup HKUD-a "Veljaci" na memorijalnom turniru

Pred nekoliko stotina gledatelja, koji su se okupili na igralištu u Veljacima povodom finala memorijalnog turnira u spomen na poginule branitelje Stipu Višticu i Stojana Matića, nastupilo je kulturno-umjetničko društvo "Veljaci".

Da dojam bude impresivan i da sve ide kao pjesma pobrinulo se vodstvo HKUD-a koje je pored svog programa plesa, ženske gange, sviranja domaćih glazbala u goste pozvalo i poznatog hercegovačkog svirača narodnih glazbala Tomu Kovača Strikića, posušjaka, koji je svojom izvedbom kola odsviranog na diplama, a zatim pjesme o Divi Grabovčevoj na guslama pokazao zašto ga ljudi svrstavaju među najbolje.

Na licima publike moglo se vidjeti oduševljenje viđenim, što je naravno i nagrađeno dugim pljeskom i ovacijama. Nakon polusatnog programa pjesma se nastavila ispred škole do kasno u noć.

kocusa.info

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Nije vam lipo ismijavat se sa bolesnim ljudima, jer svaka bolest je bolest. "Zabava" na takav način je vrlo neukusna. Čudi me da se bar...
Dodan prije: 8 minuta 11 sekundi
Je li ti Mirko mislis da mene moj poslodavac ne j.e.b.e.ako rezultat moga rada nije na ocekivanoj razini,nego pun si ko brod pa glumis hoces li...
Dodan prije: 24 minute 22 sekunde
Milicu kao novinaru kapa do poda Ali je prodana dusa otac mu je bio udbas i diplomata konzul za vrijeme tiite
Dodan prije: 33 minute 13 sekundi
izjava
ovaj ako prezivi pola godine,najsretniji je čovik na svitu
Dodan prije: 36 minuta 54 sekunde
Od koga vi tražite zaštitu ne mogu da vjerujem u vašu naivnost
Dodan prije: 38 minuta 53 sekunde
mailto