Nastup HKUD-a "Veljaci" na memorijalnom turniru

Pred nekoliko stotina gledatelja, koji su se okupili na igralištu u Veljacima povodom finala memorijalnog turnira u spomen na poginule branitelje Stipu Višticu i Stojana Matića, nastupilo je kulturno-umjetničko društvo "Veljaci".

Da dojam bude impresivan i da sve ide kao pjesma pobrinulo se vodstvo HKUD-a koje je pored svog programa plesa, ženske gange, sviranja domaćih glazbala u goste pozvalo i poznatog hercegovačkog svirača narodnih glazbala Tomu Kovača Strikića, posušjaka, koji je svojom izvedbom kola odsviranog na diplama, a zatim pjesme o Divi Grabovčevoj na guslama pokazao zašto ga ljudi svrstavaju među najbolje.

Na licima publike moglo se vidjeti oduševljenje viđenim, što je naravno i nagrađeno dugim pljeskom i ovacijama. Nakon polusatnog programa pjesma se nastavila ispred škole do kasno u noć.

kocusa.info

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

na tenku
Ovjeravao ih Notar Šimić najviše... sad ih ovjeravaju u Općini i to ovjeru vrši treća osoba a ne onaj čije je ime na dokumentu. To je radio prije par...
Dodan prije: 27 minuta 2 sekunde
govor
Do kada mislite nas tačiti sa ovakvim komunističkim smećem i ovim kvazinovinarčićem???. Ugasite ovi glupi portal u ime Boga, ljudi.
Dodan prije: 34 minute 29 sekundi
p-r-č-i-ja vas projekat,s-p-r-čili ste ceste što vam ih je tito napravija da ih generacije neće moći popraviti baaaandi i-d-i-otska,sve vas treba u...
Dodan prije: 8 sati 45 minuta
na tenku
Koji je ovjeravao izjave je nagrađen zapovjednom mirovinom. je li to neka tajna?
Dodan prije: 9 sati 22 minute
na tenku
Omeru Bašiću i Dušanki Borac, taj deal je dogovoren između njih, Ćaće a i Nevenka. Velika lova je u igri.
Dodan prije: 9 sati 25 minuta
mailto