promo

Nastup HKUD-a "Veljaci" na memorijalnom turniru

Pred nekoliko stotina gledatelja, koji su se okupili na igralištu u Veljacima povodom finala memorijalnog turnira u spomen na poginule branitelje Stipu Višticu i Stojana Matića, nastupilo je kulturno-umjetničko društvo "Veljaci".

Da dojam bude impresivan i da sve ide kao pjesma pobrinulo se vodstvo HKUD-a koje je pored svog programa plesa, ženske gange, sviranja domaćih glazbala u goste pozvalo i poznatog hercegovačkog svirača narodnih glazbala Tomu Kovača Strikića, posušjaka, koji je svojom izvedbom kola odsviranog na diplama, a zatim pjesme o Divi Grabovčevoj na guslama pokazao zašto ga ljudi svrstavaju među najbolje.

Na licima publike moglo se vidjeti oduševljenje viđenim, što je naravno i nagrađeno dugim pljeskom i ovacijama. Nakon polusatnog programa pjesma se nastavila ispred škole do kasno u noć.

kocusa.info

Komentari

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
3
7
4
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

skupna
Čujem da Ivica iHađžera kupe glasove od Bošnjaka po Gornjem gradu ,probudite se građani Gornjeg grada šta ima Vizintaner ivica sa Hađžerom popisivati...
Dodan: prije 1 minuta 10 sekundi
Vi ste pušionica jaro
Dodan: prije 8 minuta 15 sekundi
Barbarić je nasljednik jedne l.povske politike u koju se dobro uklopio i ja kao i komentar gore smatram da su njihova (ne)djela za zatvora od Majića,...
Dodan: prije 16 minuta 53 sekunde
stolice
Stvarno????? Pa sad ste nam stvarno neku novost rekli..... To već odavno znamo, čak i ptice sa grana to već zvrkuću već preko 20 godina, da imamo...
Dodan: prije 49 minuta 36 sekundi
poluprofil
IZDAJNIČE Jesi li rekao svojoj djeci da si izdajnik???
Dodan: prije 52 minute 15 sekundi

Facebook

TV program