promo

Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
1
5
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

priča
Kaze mate da si najvise volii kremenadlu jada st ristiljali u borajni
Dodan: prije 4 sekunde
tiskovna
Agape je kao neka humanitarna organizacija a snjuvaju di im nije mjesto. Al moraju branit svoje interese,ipak ce se dzudzit na bascini. Nemaju posao...
Dodan: prije 1 minuta 36 sekundi
priča
Dragi zorane nemoj se sekirati za onu prijavu da si uzeja 150 000 km na gorivu na pumpi od tvoga badze mileska di policija toci gorivo z zastiti ce...
Dodan: prije 3 minute 23 sekunde
priča
Čestitam Galiću ti si samo pokazatelj koliko je srozana politika Hrvata u B I H, jadan narod ovaj na što je došao budućnost nam je zagarantirana svi...
Dodan: prije 13 minuta 18 sekundi
uhićenje
U velikoj si zabludi vjeruj mi Hrvatski general treba povest Hrvatski narod a ne stvarati neku građansku stranku koja mi sve liči na SKJ jer unutar...
Dodan: prije 19 minuta 12 sekundi

Facebook

TV program