Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Jednom je gaspar izjavio dok je bio ministar da on nije obican covjek!! Mislim da je jako neobican moj paponja da si iso sam dobio bi glas
Dodan prije: 13 minuta 31 sekunda
ako već minjaš nick ajde kukavčeeee malo rastegni i koju minutu.
Dodan prije: 42 minute 44 sekunde
pa sta je trebao .mozda stati pred pijanog naoruzanog .ma daj!
Dodan prije: 50 minuta 32 sekunde
Jeli istina da posuski Romeo neide u Sarajevo na posao strah ga uhicenja pa se voza po selu uz granicu da moze pobijec ako dodju po njega
Dodan prije: 1 sat 1 minuta
Ista ste dica,hocu dijela.Puno zujite malo meda dajete.
Dodan prije: 1 sat 34 minute