Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Obitelj na udaru organizirane prostitucije Danijel Ivanković / dnevno.ba
Gospe, ne ostavljaj nas! Iva Vukšić [ dnevno.ba ]
Što je nama deset malih smrti? Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Roberto Salinas Price - knjige
Grci kradljivci Troje Radoslav Dodig

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Članak: Ministar i baba
odgovori lav 5. srpnja 2015 - 23:04 Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi! Ti si zaluta na portal di ti vidiš ljude???? ))))))))))))))))))))))
Dodan prije: 2 sata 56 minuta
Članak: Ministar i baba
Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi!
Dodan prije: 3 sata 50 minuta
Pa šta fali ovome programu,tko to u privatnika prima topli obrok i prevoz,plus rad u pet-šest odbora,da ne govorimo kako ih iz kuće radi po dvoje...
Dodan prije: 4 sata 14 minuta
slavlje
Inače, na stranim kladionicama danima prije utakmica bila u ponudi, a na sami dan odigravanja i domaće kladionice stavile ponudu. Kvota 9 na Slogi...
Dodan prije: 4 sata 22 minute
Članak: Ministar i baba
Nek se pogleda sad kad je gori vidit će koliki je u stvarnosti. Jado jadni. Što ne povede i ženu da radi u"Verwaltungu".
Dodan prije: 4 sata 47 minuta