Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ovi gore likovi zaslužuju u Zenici najbolji smještaj.
Dodan prije: 1 sat 26 minuta
Ljubuškim vlada mafija koja posprema općinski novac u svoje đžepove.
Dodan prije: 7 sati 16 minuta
sastanak
ahhaahhahahahahahhhahahhahhahahaha dobro ti me nasmija,nudera ti priče,puka ti ko cvrčuga. Koji je razlog da revizori budu sudionici rata kad 90%...
Dodan prije: 7 sati 37 minuta
Pa jel znate ljudi da debeli ima placu 4000 hiljade km pa strašno, pa taj se nezna na jedan nalog potpisat a kamoli vodit firmu ma idi sadi luk...
Dodan prije: 8 sati 12 minuta
Ćaća se vraća!!!
Dodan prije: 8 sati 32 minute