Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Bakir - Martin
Zašto napadati Raguža, pustimo osobne interese. Osobni interesi su nas doveli do ponora.Martin je uvijek kriv što se ne prepoznaju dobre namjere, pa...
Dodan prije: 1 sat 19 sekundi
Članak: "Bijela kuga"...
Šta se brinete kad "odvale" ovi sa inostranim mirovinama pa i oni koje sada izdržavaju odselit će Nije tragično, ima rješenja, vidite...
Dodan prije: 1 sat 8 minuta
Bakir - Martin
Bravo za pitanje iznad...
Dodan prije: 8 sati 4 minute
sjednica
Kakva sramota i ovakvi komentari o poginulim braniteljima, Kad je njihovim obiteljima super, tada pozeli svome najmilijem da i njemu bude super.
Dodan prije: 9 sati 53 minute
jes to dobar s Gospom i Međugorčanim pa ih braniš, bolje biti i pošten komunist nego lažljivac a tzv " vjernik" ?
Dodan prije: 9 sati 56 minuta