promo

Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

priča
Koliko je meni poznato podržao ih je Bandić eno im partnera u Remetincu da je prava u BiH oni bi bili u Zenici i koalicijski partneri
Dodan prije: 13 minuta 3 sekunde
zgrada
puno je doli kriminalaca Bandić je primjer svima njima mene interesuje pošto nafta u mupu?
Dodan prije: 50 minuta
stolice
Banana država eno ponovno brojanje glasova na više mjesta pa u nas ljudi ne znaju osnovne računske operacije brojanje
Dodan prije: 1 sat 15 minuta
glas
Kad ćete objaviti nevažeće listiće po gradovima(u Hercegovini) da se zna koliko i gdje smo nepismeni
Dodan prije: 1 sat 21 minuta
ovo je više nego žalosno mladi vide da jedino političari žive dobro i da im je jedino bitan osobni probitak umjesto da im se otvaraju radna mjesta na...
Dodan prije: 1 dan 23 sata
mailto