Gimnazija Ljubuški osvojila prvo mjesto

U ljubuškoj Gimnaziji je radno i stvaralačko, ali i veselo ozračje zbog rezultata koje rad, zalaganje i trud donose.

Na županijskom natjecanju Civitasa u programu "Projekt građanin/Ja građanin" u kojem je sudjelovalo osam škola, Gimnazija Ljubuški osvojila je prvo mjesto s temom "Vrijedi li se obrazovati u današnjem društvu". U konkurenciji osnovnih škola pobijedili su učenici Druge osnovne škole iz Širokog Brijega, koji su pripremili i natjecali se s temom "Inkluzija". Gimnazijalce iz Ljubuškog vodio je njihov profesor Mile Logara, a pučkoškolce iz Širokog Brijega njihova nastavnica Dubravka Karačić i oni će 12. i 13. svibnja sudjelovati na završnoj smotri Civitasova programa u Sarajevu.

"Veoma smo zadovoljni s našim učenicima, dobro su se pripremali, a oni su jedna vrijedna i uigrana ekipa koja je uspješno sudjelovala u nekoliko projekata. Uvjereni smo da će i u Sarajevu na državnom natjecanju ostvariti zapažen rezultat", kažu prof. Mile Logara i ravnatelj škole Goran Skoko.

No, još jedna skupina ljubuških gimnazijalaca radi i priprema svoju dodatnu školsku zadaću. Riječ je o novinarskoj sekciji koju predvodi prof. hrvatskoga jezika i književnosti Elvira Gagro. Oni pripremaju zidni list, odnosno zidnu novinu koja treba ugledati svijetlo dana u petak, 11. svibnja.

Ivan Kaleb [ Večernji list ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

svaka čast momci velika potpora ja kao bivši predsjednik UŠR kravica ako mogu nekako pomoći samo me kontaktirajte
Dodan prije: 6 minuta 49 sekundi
na tenku
može on insistirat koliko hoće sva poništenja su donesena na ustavan i zakonski način, ne razumjem lažni invalid i lažni zapovjednik a pozivat se na...
Dodan prije: 6 minuta 49 sekundi
Birali smo i uzivajmo!!
Dodan prije: 10 minuta 7 sekundi
Da hoce bogda Martina (ljubim te kraljice) otvoriti vecernju skolu, da vas papke malo prosvijetli imala bi 20 punih ucionica
Dodan prije: 26 minuta 11 sekundi
Baš si budal-etina. Bitno je koliko nas je. Tvoja logija je [ * neprimjereno * ]ska!!!
Dodan prije: 27 minuta 34 sekunde