promo

Inzko podržao osnivanje Hrvatskog narodnog sabora

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Valentin Inzko izjavio je jučer u Srebrenici kako Hrvati po Ustavu imaju pravo formirati svoja vijeća i povezivati zajednice u kojima žive.

Dodao je kako se Hrvati i volja hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini moraju poštovati, ali i da Hrvati trebaju biti oprezni u svojim odlukama.

"Podržavam sve inicijative Hrvata koje su u skladu sa zakonom i nadam se da neće ponoviti grešku od prije 10 godina kada su pokušali formirati posebnu samoupravu", ocijenio je Inzko, ne želeći davati ocjenu načina izbora Vlade Federacije BiH i provođenja izbornih rezultata.

Podsjećamo, predsjednici dvaju HDZ-ova, Božo Ljubić i Dragan Čović, najavili su sazivanje Hrvatskog narodnog sabora 14. travnja, kao i formiranje međužupanijskog vijeća.

Komentari

ne mora bit da je to licemjerstvo.
Mislim da je kod političara najveći problem tumačenje Ustava i Zakina, svaki tumači onako kako mu paše, a ne kako je napisano. Tako da mi mala raja neznamo više šta je šta i kako bi trebalo bit.

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
5
4
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

profil
ovo nije KOMENTAR SA ISKLJUCIVO VELIKIM SLOVIMA. ima i MALIH.
Dodan: prije 1 sat 1 minuta
misa
Kako nekad tako i danas vazi SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU.
Dodan: prije 6 sati 23 minute
misa
Zasto su ubijeni ovi Hrvati 1944.godine? Citajuci ovo mozes samo reci jedno: ,,Jebes narod koji je kontra svijetu kakvi smo mi Hrvati,,.
Dodan: prije 6 sati 26 minuta
postrojba
psi laju karavane prolaze...
Dodan: prije 7 sati 26 minuta
postrojba
Nije bas da nije bilo nekih u HVO koji su pljackali i ubijali. Oni pravi i posteni i hrabri su izginuli. Ovi sto su prezivjeli...
Dodan: prije 7 sati 30 minuta

Facebook

TV program

mailto