Pobjednici 11. Natječaja "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo"

Zaključen je 11. tradicionalni natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo". Vrijedne i zanimljive nagrade, kao i tradicija duga jedno desetljeće, ponovno su animirali naše slušatelje da se prihvate papira i olovke ili sve više tipkovnice i računala, tako da su na ovogodišnji natječaj pristigla 53 ljubavna pisma.

Tročlani žiri u sastavu Mila Primorac, Ivana Barišić i Mirela Čuvalo, imao je težak zadatak, no vrijedilo je izabrati najbolje:

Nagradu za prvo pristiglo pismo, pokrovitelja butika Bagatela i El Dorado Ljubuški, dobila je Željka Bilić. Treću nagradu, poklon paket kozmetike "Cera di Cupra" pokrovitelja Max market Ljubuški, osvojilo je pismo "Stvarnost jednog srca" Ivane Sivrić iz Međugorja. Druga nagrada, kućno kino pokrovitelja Centra mobilne telefonije Fenix Ljubuški, otišla je u ruke Frane Miletića iz Lipna za pismo "Draga moja Ive". Prvu nagradu, večeru za dvoje s prigodno kreiranim menijem pokrovitelja restoran Europa dobilo je pismo "Pismo tebi" Gabrijele Rajković.

Natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo", kao prvi natječaj ovakvog tipa u državi (kasnije su uslijedila mnoga kopiranja), uvijek je intrigirao pažnju šire bosanskohercegovačke javnosti te ostalih medija. Tako je i jučer, a povodom proglašenja pobjednika Natječaja, ovoj temi posvećeno dosta prostora u udarnom terminu BHT 1.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Antifašistima zabranjen ulazak na Kravicu
ovo se zove nasa demokracija sa hrvarskom zastavom masi sa svojim usima klepci
Dodan prije: 7 minuta 16 sekundi
Izabrani političari branitelje pomnožili s nulom
.......jel legla para
Dodan prije: 13 minuta 15 sekundi
Izabrani političari branitelje pomnožili s nulom
Za Gosta Svakom je ona druga zločinačka logično je da se u povjesti pod svakom zastavom na svijetu desio zločin. Pošteno je tako reći. Ovaj cilj je...
Dodan prije: 31 minuta 34 sekunde
Antifašistima zabranjen ulazak na Kravicu
vi ste grad slucaj,od kad vas je!!!.....hhahhahahahhahah
Dodan prije: 56 minuta 51 sekunda
Antifašistima zabranjen ulazak na Kravicu
vi ste grad slucaj,od kad vas je!!!.....hhahhahahahhahah
Dodan prije: 57 minuta 7 sekundi
mailto