Pobjednici 11. Natječaja "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo"

Zaključen je 11. tradicionalni natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo". Vrijedne i zanimljive nagrade, kao i tradicija duga jedno desetljeće, ponovno su animirali naše slušatelje da se prihvate papira i olovke ili sve više tipkovnice i računala, tako da su na ovogodišnji natječaj pristigla 53 ljubavna pisma.

Tročlani žiri u sastavu Mila Primorac, Ivana Barišić i Mirela Čuvalo, imao je težak zadatak, no vrijedilo je izabrati najbolje:

Nagradu za prvo pristiglo pismo, pokrovitelja butika Bagatela i El Dorado Ljubuški, dobila je Željka Bilić. Treću nagradu, poklon paket kozmetike "Cera di Cupra" pokrovitelja Max market Ljubuški, osvojilo je pismo "Stvarnost jednog srca" Ivane Sivrić iz Međugorja. Druga nagrada, kućno kino pokrovitelja Centra mobilne telefonije Fenix Ljubuški, otišla je u ruke Frane Miletića iz Lipna za pismo "Draga moja Ive". Prvu nagradu, večeru za dvoje s prigodno kreiranim menijem pokrovitelja restoran Europa dobilo je pismo "Pismo tebi" Gabrijele Rajković.

Natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo", kao prvi natječaj ovakvog tipa u državi (kasnije su uslijedila mnoga kopiranja), uvijek je intrigirao pažnju šire bosanskohercegovačke javnosti te ostalih medija. Tako je i jučer, a povodom proglašenja pobjednika Natječaja, ovoj temi posvećeno dosta prostora u udarnom terminu BHT 1.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

sovax
Birali ste ,sada gledajte. Od Nevena do ostalih.
Dodan prije: 2 sata 6 minuta
sovax
To je zadnji jado kojeg Nevenko vješto koristi, a njemu ograničenom imponira da je predsjednik (koji se, naravno,ništa ne pita)...Na zadnjem njihovom...
Dodan prije: 2 sata 19 minuta
sovax
Sova je obicno spadalo ko i svi oko njega napravili su ljubuski gorim od kasca neka ih je sram hodati kroz ljubuski.
Dodan prije: 2 sata 23 minute
sovax
Ja bih ponovo vrato našeg Sovu u mladež HSP-a on je taj pa da malo proba s njima upravljati možda će se tamo nešto pitati jer ovdje izigrava klauna...
Dodan prije: 2 sata 51 minuta
sovax
Trebalo bi pola tone materijala samo za glavu napraviti.
Dodan prije: 3 sata 44 minute