Pobjednici 11. Natječaja "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo"

Zaključen je 11. tradicionalni natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo". Vrijedne i zanimljive nagrade, kao i tradicija duga jedno desetljeće, ponovno su animirali naše slušatelje da se prihvate papira i olovke ili sve više tipkovnice i računala, tako da su na ovogodišnji natječaj pristigla 53 ljubavna pisma.

Tročlani žiri u sastavu Mila Primorac, Ivana Barišić i Mirela Čuvalo, imao je težak zadatak, no vrijedilo je izabrati najbolje:

Nagradu za prvo pristiglo pismo, pokrovitelja butika Bagatela i El Dorado Ljubuški, dobila je Željka Bilić. Treću nagradu, poklon paket kozmetike "Cera di Cupra" pokrovitelja Max market Ljubuški, osvojilo je pismo "Stvarnost jednog srca" Ivane Sivrić iz Međugorja. Druga nagrada, kućno kino pokrovitelja Centra mobilne telefonije Fenix Ljubuški, otišla je u ruke Frane Miletića iz Lipna za pismo "Draga moja Ive". Prvu nagradu, večeru za dvoje s prigodno kreiranim menijem pokrovitelja restoran Europa dobilo je pismo "Pismo tebi" Gabrijele Rajković.

Natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo", kao prvi natječaj ovakvog tipa u državi (kasnije su uslijedila mnoga kopiranja), uvijek je intrigirao pažnju šire bosanskohercegovačke javnosti te ostalih medija. Tako je i jučer, a povodom proglašenja pobjednika Natječaja, ovoj temi posvećeno dosta prostora u udarnom terminu BHT 1.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospe, ne ostavljaj nas! Iva Vukšić [ dnevno.ba ]
Što je nama deset malih smrti? Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Roberto Salinas Price - knjige
Grci kradljivci Troje Radoslav Dodig

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

priča
Zašto ne spominješ glavnog lika iz Hercegovine koji je sve to pripremio podijelio iskaznice VP opasače i naredio da se likvidira general Blaž.. ne...
Dodan prije: 1 sat 8 minuta
samo nek je njima dobro
Dodan prije: 1 sat 31 minuta
30. lipnja 2015 - 17:51 Opet je nejasno na temelju čega je ŽZH solidarni dužnik? Ako je solidarni dužnik do kojeg iznosa je solidaran i čemu onda...
Dodan prije: 7 sati 44 minute
Ljudi moji ovo je nevjerovatno njima svejedno jesu li braniteljske mirovine lijekovi asfalt smeće zemljište sve se kr.de ako su na vlasti kradezeovci
Dodan prije: 9 sati 50 minuta
prosvjed
nije to njihova udruga pa šute,i nisu njihovi članovi,a i dobro im, svi ušli u politiku na račun poljoprivrednika,i ko vas šljivi. Š utite )-:
Dodan prije: 11 sati 1 minuta
mailto