promo

Pobjednici 11. Natječaja "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo"

Zaključen je 11. tradicionalni natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo". Vrijedne i zanimljive nagrade, kao i tradicija duga jedno desetljeće, ponovno su animirali naše slušatelje da se prihvate papira i olovke ili sve više tipkovnice i računala, tako da su na ovogodišnji natječaj pristigla 53 ljubavna pisma.

Tročlani žiri u sastavu Mila Primorac, Ivana Barišić i Mirela Čuvalo, imao je težak zadatak, no vrijedilo je izabrati najbolje:

Nagradu za prvo pristiglo pismo, pokrovitelja butika Bagatela i El Dorado Ljubuški, dobila je Željka Bilić. Treću nagradu, poklon paket kozmetike "Cera di Cupra" pokrovitelja Max market Ljubuški, osvojilo je pismo "Stvarnost jednog srca" Ivane Sivrić iz Međugorja. Druga nagrada, kućno kino pokrovitelja Centra mobilne telefonije Fenix Ljubuški, otišla je u ruke Frane Miletića iz Lipna za pismo "Draga moja Ive". Prvu nagradu, večeru za dvoje s prigodno kreiranim menijem pokrovitelja restoran Europa dobilo je pismo "Pismo tebi" Gabrijele Rajković.

Natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo", kao prvi natječaj ovakvog tipa u državi (kasnije su uslijedila mnoga kopiranja), uvijek je intrigirao pažnju šire bosanskohercegovačke javnosti te ostalih medija. Tako je i jučer, a povodom proglašenja pobjednika Natječaja, ovoj temi posvećeno dosta prostora u udarnom terminu BHT 1.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

Komentari

Kćeri udaj se za onog tko ima,nemoj patit kao ja.
Feminizam je gori od atomske bombe nas muške sve će razbucat.
Za malo kobasice dobiješ kompletnu svinju.
Sretno Valjentinovo!
Porez na [ * neprimjereno * ] :)).

pisem pismo onom koga volim
a daleko je onaj koga volim volim
daleko je onaj koga volim volim
pjesma iz filma muskarac bez brkova
ova je za nagrade????????????

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
9
9
1
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

tiskovna
Agape je kao neka humanitarna organizacija a snjuvaju di im nije mjesto. Al moraju branit svoje interese,ipak ce se dzudzit na bascini. Nemaju posao...
Dodan: prije 1 minuta 23 sekunde
priča
Dragi zorane nemoj se sekirati za onu prijavu da si uzeja 150 000 km na gorivu na pumpi od tvoga badze mileska di policija toci gorivo z zastiti ce...
Dodan: prije 3 minute 10 sekundi
priča
Čestitam Galiću ti si samo pokazatelj koliko je srozana politika Hrvata u B I H, jadan narod ovaj na što je došao budućnost nam je zagarantirana svi...
Dodan: prije 13 minuta 5 sekundi
uhićenje
U velikoj si zabludi vjeruj mi Hrvatski general treba povest Hrvatski narod a ne stvarati neku građansku stranku koja mi sve liči na SKJ jer unutar...
Dodan: prije 18 minuta 59 sekundi
u uredu
prvi ti je komentar točan ne trebaš se ispravljat
Dodan: prije 33 minute 6 sekundi

Facebook

TV program

mailto