promo

Pobjednici 11. Natječaja "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo"

Zaključen je 11. tradicionalni natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo". Vrijedne i zanimljive nagrade, kao i tradicija duga jedno desetljeće, ponovno su animirali naše slušatelje da se prihvate papira i olovke ili sve više tipkovnice i računala, tako da su na ovogodišnji natječaj pristigla 53 ljubavna pisma.

Tročlani žiri u sastavu Mila Primorac, Ivana Barišić i Mirela Čuvalo, imao je težak zadatak, no vrijedilo je izabrati najbolje:

Nagradu za prvo pristiglo pismo, pokrovitelja butika Bagatela i El Dorado Ljubuški, dobila je Željka Bilić. Treću nagradu, poklon paket kozmetike "Cera di Cupra" pokrovitelja Max market Ljubuški, osvojilo je pismo "Stvarnost jednog srca" Ivane Sivrić iz Međugorja. Druga nagrada, kućno kino pokrovitelja Centra mobilne telefonije Fenix Ljubuški, otišla je u ruke Frane Miletića iz Lipna za pismo "Draga moja Ive". Prvu nagradu, večeru za dvoje s prigodno kreiranim menijem pokrovitelja restoran Europa dobilo je pismo "Pismo tebi" Gabrijele Rajković.

Natječaj Radija Ljubuški "Najljepše ljubavno pismo za Valentinovo", kao prvi natječaj ovakvog tipa u državi (kasnije su uslijedila mnoga kopiranja), uvijek je intrigirao pažnju šire bosanskohercegovačke javnosti te ostalih medija. Tako je i jučer, a povodom proglašenja pobjednika Natječaja, ovoj temi posvećeno dosta prostora u udarnom terminu BHT 1.

Radio Ljubuški [ 99,4 MHz ]

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

priča
Velikom vođi su dozvoljene sve moguce koalicije, ostali ako koaliraju odmah je izdaja u pitanju. Nekad ne mogu vjerovati koliko su neki ljudi naivni...
Dodan prije: 2 minute 28 sekundi
zgrada
da nije sandokan
Dodan prije: 14 minuta 44 sekunde
u klinču
želja dobar si čovik ali okani se [ * neprimjereno * ]ština. imaš kući dvoje dice, okani se boksa sa 40 godina i radi nešto drugo
Dodan prije: 17 minuta 11 sekundi
zgrada
novi vam je ministar iz otoka pa valjda to svatko zna
Dodan prije: 46 minuta 38 sekundi
priča
Nemoj nam solit pamet znamo mi koga smo glasovali---daleko najboljeg i nemoj bit vise lonac-poklopac! covic-evac
Dodan prije: 1 sat 11 minuta
mailto