Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Količina demokracije u nekom društvu mjeri se oštrinom satire. Koliko mi se čini ispod Butorovice ne cvjetaju satirične klice, što znači da se tetka...
Dodan prije: 10 minuta 46 sekundi
Neznam ljudi sta bi vam reka ali ovo cu rec moralo bi se nessto raditi , imali iko ideju ali pametnu
Dodan prije: 2 sata 52 sekunde
Vlado Marušić
šta si umišlja ovaj Marušić, obično laprdalo...
Dodan prije: 2 sata 35 minuta
jedino za šta su sposobni je pljačkati iz zasjede ljude na cesti kad idu i vraćaju se s posla
Dodan prije: 3 sata 48 minuta
E kako čujem da je ubacio neke svoje političke pijune iz vitine stare skojevce u dom na bucinama gdje je nakndada samo 650KM , majku li vam [ *...
Dodan prije: 3 sata 57 minuta
mailto