Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

hvala upravi hvala na akademiji, koju niste znali cijenit, i ljude koji su bili unjoj, sad će gorit od seha lige izviđač ,,dvorana propada,...
Dodan prije: 2 sata 45 minuta
Život ovog naroda je glad, krv, muka; bijedno tavorenje na svojoj zemlji i besmisleno umiranje na tuđoj.
Dodan prije: 3 sata 2 minute
Kada ovo čitam sitim se Zurića, Pičine i sličnih "moćnih" krim bosova, koje su tukli pojedinci .... sitite se ovoga i neka vas je sram ako...
Dodan prije: 3 sata 6 minuta
pejicu sutra trci u opcinu pa opet pitaj ljube sta poduzet
Dodan prije: 3 sata 15 minuta
Pejicu i ostali [ * neprimjereno * ]i iz grudske policije nakon ovoga svega kako te nije sram poslat ljudi zadnjih dana da ustavljaju po cesti,i pisu...
Dodan prije: 3 sata 43 minute
mailto