Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Obitelj na udaru organizirane prostitucije Danijel Ivanković / dnevno.ba
Gospe, ne ostavljaj nas! Iva Vukšić [ dnevno.ba ]
Što je nama deset malih smrti? Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Roberto Salinas Price - knjige
Grci kradljivci Troje Radoslav Dodig

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Članak: Ministar i baba
odgovori lav 5. srpnja 2015 - 23:04 Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi! Ti si zaluta na portal di ti vidiš ljude???? ))))))))))))))))))))))
Dodan prije: 1 sat 17 minuta
Članak: Ministar i baba
Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi!
Dodan prije: 2 sata 12 minuta
Pa šta fali ovome programu,tko to u privatnika prima topli obrok i prevoz,plus rad u pet-šest odbora,da ne govorimo kako ih iz kuće radi po dvoje...
Dodan prije: 2 sata 36 minuta
slavlje
Inače, na stranim kladionicama danima prije utakmica bila u ponudi, a na sami dan odigravanja i domaće kladionice stavile ponudu. Kvota 9 na Slogi...
Dodan prije: 2 sata 44 minute
Članak: Ministar i baba
Nek se pogleda sad kad je gori vidit će koliki je u stvarnosti. Jado jadni. Što ne povede i ženu da radi u"Verwaltungu".
Dodan prije: 3 sata 8 minuta
mailto