Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Treba li (znati) čekati? Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Krajnje je vrijeme… Boris Čerkuč [ bljesak.info ]
Ministar i baba Žarko Nižić [ dnevno.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

tebe ce primit
Dodan prije: 1 sat 27 minuta
Steta sto je sve mogao uzeti i na kraju celovina,ocvikana [ * neprimjereno * ].
Dodan prije: 4 sata 51 minuta
Otidjite kod Marka cate ljubuske policije pa mu pregledajte golfa 2 sivoga kupljen pod njemackim brojevima i prekucan,istrijebite kukolj izmedju sebe...
Dodan prije: 4 sata 53 minute
vracene i ostavljene bez ikakve brige,a ova trojka sto je se tribala pobrinuti za nji skrili se u misiju rupu
Dodan prije: 5 sati 43 minute
Zastupnici u Skupštini ZHŽ imaju plaću po 2.500 KM, a ništa ne rade. Rade oni rade...... HAppppp......aaayyuuuuu.
Dodan prije: 6 sati 15 sekundi