Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

panorama
"Kada bi ovim "ljudotinjama" dali nadležnost nad pustinjom u Sahari, za pet-šest godina bi tamo zavladala nestašica pijeska."...
Dodan prije: 2 sata 9 minuta
Dašta nego za bajbuka, ali valjalo bi da se može procesuirat i onog gudina markotića a ne da se on krije iza retardiranog Nikice. Markotić je ološ...
Dodan prije: 2 sata 28 minuta
Ostavka što prije svaki dan Nevenove vladavine vodi Ljubuški u propast.ODLAZI NEVENKO GROBARU LJUBUŠKOG.
Dodan prije: 3 sata 33 minute
Kladit cu se da ce za 20tak godina ne samo u kascu vec i u svim okolnim selima prograjat,stoji ona kenjac u rim dva iz rima...sela i Jesu bogatstvo....
Dodan prije: 4 sata 4 minute
Direktor- direktoruje, stvarno pametno ne znam šta reć, zbog taki što direktoruju i oni koji ih podržavaju a pameti su ko i oni sam napustio ljubuški...
Dodan prije: 4 sata 18 minuta