Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Pa ljudi moji. Jeli moguće da neki pojedinci misle da su svi bojovnici HVO stradalnici rata i da su zbrinuti? Začuđuju me neki komentari. Vjerujte mi...
Dodan prije: 14 minuta 18 sekundi
izjava
Sta je ovi uradija za sipovacu?
Dodan prije: 19 minuta 38 sekundi
izjava
Snijeg Bager gusjenicar 100 KM,Bager utovarivac 200,senzor 200KM Ukupno 500KM
Dodan prije: 23 minute 46 sekundi
je se džabe živilo sad dolazi sve na naplatu
Dodan prije: 29 minuta 35 sekundi
ulica
svakako domalo neće više niko ni ići u centralno selo zvano ljubuški, jedino za ljutu muku i kakva dičurlija
Dodan prije: 30 minuta 46 sekundi
mailto