Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

na tenku
Da to je taj
Dodan prije: 9 minuta 22 sekunde
pa to je svejedno uhljebivacka firma..mene zanima sta oni rade osim sto opale ljudima odredjene cifre po kvadratu posl. prostora...ja nikad nisam...
Dodan prije: 1 sat 49 minuta
lovac
a što je zapjenio ovaj obožavatelj ubojica Ante, nevjerovatno [ * neprimjereno * ] čovjek (on misli da je pametan i obrazovan) to je ono što se kaže...
Dodan prije: 2 sata 9 minuta
Sve dobro. Samo me zanima hoće li itko dobit posao, pritom mislim na one koji su bili u ratu a nemaju ni posla ni mirovine?!
Dodan prije: 2 sata 13 minuta
ma ta će on bit bogati ko sposoban štali?
Dodan prije: 2 sata 15 minuta
mailto