Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Zaboravljeni branitelji spremniji nego ikada prije!
Lončara za predsjednika udruge i svi će dezerteri dobit za kutije LD-a
Dodan prije: 9 minuta 22 sekunde
Zaboravljeni branitelji spremniji nego ikada prije!
Ne tribaju nam milioni nego ono sto nam ova drzava duguje.
Dodan prije: 10 minuta 16 sekundi
Za istinske hrvatske branitelje
Ma tko je iz udbaske obitelji ? Stavi ime i prezime .Tko je moj bio udbas? Sram te bilo. Niti je itko iz moje šire obitelji bio udbas. Stavi ime i...
Dodan prije: 10 minuta 49 sekundi
Zaboravljeni branitelji spremniji nego ikada prije!
MLADAN LONCAR JE NAJPAMETNIJI,COVIK POBIGA I DOBIT CE 12 KM JA OSTA DOBIJA 80 A SVOJ ZIVOT SAM DA
Dodan prije: 11 minuta 44 sekunde
Zaboravljeni branitelji spremniji nego ikada prije!
Lončar dezerter za Minhen spreman
Dodan prije: 13 minuta 43 sekunde
mailto