Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

užitak
Pušenje - samoubojstvo na rate Radoslav Dodig [ kvaka.info ]
sjednica
Narod ZHŽ-a čeka Marko Čuljak [ dnevno.ba ]
Politički posrtaji u posrnulom društvu Ilija Šagolj [ neznase.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

ili da se recimo marijana po.tu.rčila u merimu, put podnoge do turske potu.rak-bljak
Dodan prije: 1 sat 24 minute
na portalu dnevno.ba
Dodan prije: 1 sat 47 minuta
Šta je zadatak udruga već štititi svoje suborce znači zakazali su to je nebriga oko Hrvata inače u cijeloj BiH
Dodan prije: 1 sat 49 minuta
užitak
ja nikad u životu nisam pušio i sad mi je žao.u 40etoj mi dijgnosticirali tumor.i zamalo ne popuši.nikad nisam pio i opet mi žao.po ovome bih trebao...
Dodan prije: 2 sata 30 minuta
skupna
Svaka cast profesorima pocev od prof.Irene pa nadalje.Skidam im kapu kad imaju dusu i srce da pomognu svojim djacima.Naravno da ministarstvo triba...
Dodan prije: 4 sata 44 minute