promo

Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Audio/Video

Posljednji komentari

Ima li iko pošten ili takvih više nema???
Dodan prije: 5 sati 27 minuta
Plaćeni demagoški tekst,možda još ima ovaca.
Dodan prije: 5 sati 32 minute
Malo pismeniji Hrvat(ica) bi izbrbljo isto ovo ali sa nekim drugim(nezavisna lista),jer s kim si takav si.Ovako vidim samo plavušu sa krupnim očima.
Dodan prije: 5 sati 39 minuta
Koliko ste ih stavili u đžepove i razbucali,alalite i ovu siću.Da imate štampariju novca vama bi nestalo papira.Tko ne zna sa novcem najbolje da ga i...
Dodan prije: 5 sati 48 minuta
Mate ne kenjaj.kcer i zeta si zaposlio i imas 3000km mjesecno od hdza
Dodan prije: 6 sati 5 minuta
mailto