promo

Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Politika

Kolumne

Šport

Gospodarstvo

Dobre vijesti

Crnjaci

Audio/Video

Posljednji komentari

priča
Dragane Čoviću da li si ti imalo svjestan da svojim političkim djelovanjem radiš na slabljenju Hrvata i jačanju Srba u BiH a lopovluk je poznat i...
Dodan: prije 7 sati 59 minuta
priča
Povratit ću .
Dodan: prije 8 sati 17 minuta
priča
Tri najveća zla na ovim prostorima od stoljeća sedmog: dolazak turaka, dolazak Tita i dolazak Čovića.
Dodan: prije 8 sati 18 minuta
priča
nismo stan vec garsonjeru bas ste neki
Dodan: prije 8 sati 28 minuta
ALBA kupuje valjak.
Dodan: prije 8 sati 32 minute
mailto