Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

smilje
Od noga ste dobili naredbu da brisete komentare?????
Dodan prije: 9 minuta 6 sekundi
tekućica
Ova zemlja leži u ledini godinama sve do ovoga ljeta, vidite sad u pozadini kako se kukuruz razbaca. Triba svako 20setak metara šubiti cijevi da...
Dodan prije: 1 sat 5 minuta
tekućica
parking kravica di su te pare allaha ti
Dodan prije: 1 sat 9 minuta
tekućica
naĆelnik nije kriv. on je prav.
Dodan prije: 1 sat 25 minuta
tekućica
Eh agapovci pričaju o krađi, nitko ne spominje dotrajale cijevi. To su gubitci, super je kad se vide puknuća, što tek ode u zemlju
Dodan prije: 1 sat 58 minuta
mailto