Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Bitno da su frkali na platformu sto su zaposlili par ljudi (sa odgovarajucom skolom), i volim da svatko radi da se razumijemo, ali ovo je bezobrazluk...
Dodan prije: 33 minute 16 sekundi
Promaknut na bolju poziciju, je i šura Dragana Covica, kao i sin Vlade Culjka !
Dodan prije: 1 sat 10 minuta
Pretjerali su,,pojavit će se neki most i kod nas..
Dodan prije: 1 sat 12 minuta
de ne [ * neprimjereno * ] i okani se probajan ,ako je neko svercao reci ga imenom i prezimenom,a vecina momaka iz proboja sta je isla na teren je...
Dodan prije: 1 sat 20 minuta
pa nista novo nam nisu rekli,to je nasa svakodnevnica,mi nemamo djecu,ne trebamo ni jesti ni disati....dabogda vam bog sve uzeo na isti nacin na koji...
Dodan prije: 1 sat 34 minute
mailto