Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

šta drugo očekivat od države nastale korupcijom,
Dodan prije: 1 sat 58 minuta
Kako god samo necu dati glas Barbaricu.Ja ne mogu vjerovati kako taj covjek Barbaric ima stida da se opet kandidira.misli pobjediti ono po matematici...
Dodan prije: 5 sati 59 sekundi
krešo da te nema tribalo bi te tražti. To će sve platiti Paponja. On je tvoj
Dodan prije: 5 sati 20 minuta
Isuse Kriste jada od teksta .Silom lajanja. ne valja vama ni celjad u kuci pa nije cudo da vam i Nevenko ne valja Boze budi mu na pomoci da...
Dodan prije: 5 sati 32 minute
Jadnog naroda...
Dodan prije: 5 sati 35 minuta
mailto