promo

Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

SVI U HDZ! Ali ne daju p.osranu do potoka!
Dodan prije: 3 minute 32 sekunde
Šta pišete komentare svi tepsije u ruke i štap i pred kuću kod Jure a di su sada te udruge di je Ministarstvo za iseljeništvo....treba tako kukavice...
Dodan prije: 9 minuta 52 sekunde
eto vi nebi zaposlili svoje zene da ste mogli,i neka je zaposlio i ja bi svoju da mogu jure samo naprijed
Dodan prije: 13 minuta 30 sekundi
Vi ste ljubušaci čudna sorta nevalja vam nitko, tko god od vas da je u upravnom odboru zaposlio bi svoga sve do jedan, kad je borka zaposlila nevistu...
Dodan prije: 16 minuta 40 sekundi
kako volim ove momke sto sebi kupuju probleme znaju da nemaju prolaz ali ne daju se ovim l.p.vima iz adza
Dodan prije: 27 minuta 20 sekundi
mailto