Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

za sve ove koji ne znaju istinu o hotelu hercegovina imate pristup internetu vidite koji su ljubuski privatnici osudjeni za utaju poreza i kolike su...
Dodan prije: 3 minute 26 sekundi
ova fotografija više govori nego sto nižićevih kolumni
Dodan prije: 17 minuta 49 sekundi
Mirko Rašić
Čuj čoviče po imenu Krešo što lupetaš? Moreš ti imat trista teorija o ukopima, al ni jedna ti ne pije vode? Stari arheolog Ivan Marović istražio je...
Dodan prije: 18 minuta 56 sekundi
sastanak
je li to ovi sto u eronetu nesto radi
Dodan prije: 20 minuta 1 sekunda
autor sviđa mi se ovo igrokaz ko ne kuži ko noć je ...
Dodan prije: 21 minuta 50 sekundi
mailto