Smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante ZHŽ

Danas je u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održana smotra Sveučilišta u Mostaru za maturante Zapadnohercegovačke županije.

Kao domaćin, sudionike smotre, kojoj su nazočili rektor Sveučilišta u Mostaru, prorektor, dekani fakulteta, prodekani, glavni tajnik Sveučilišta i predsjednica Studentskog zbora u Mostaru, zatim predsjednik Skupštine Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Vitomir Filipović, predsjednik Vlade ZHŽ-a Zvonko Jurišić i županijski ministar prosvjete, znanosti, kulture i športa Vjekoslav Čamber, pozdravio je ravnatelj ljubuške Gimnazije Mate Grbavac, a smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Mostaru Vlado Majstorović.

"Dobro došli na Sveučilište u Mostaru. Sveučilište je prevažno za nas, za vas, za vaš budući život", kazao je Majstorović.

Ministar Čamber kazao je kako je ovo prva smotra mostarskog Sveučilišta u Ljubuškom te da će iduće godine biti u Grudama, pa u Posušju i Širokom Brijegu.

"Sveučilište u Mostaru je danas veliko gradilište, ali bez vas ništa to ne vrijedi, zato neka vaš odabir bude Mostar", kazao je Čamber budućim brucošima.

Potom su maturanti obilazili štandove pojedinih fakulteta gdje su dobili prigodne brošure i dodatne informacije o uvjetima upisa i načinu studiranja na Sveučilištu u Mostaru.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Rodijače svaka ti čast, dobro si me nasmijao sa ovim tekstom i likovima. Crni humor, ali fantastično.!
Dodan prije: 2 sata 57 minuta
[ * neprimjereno * ] sto prijetite gospodinu Tihi Bradvici ucinite narodu uslugu ubite se jer ste isti ko i ovi [ * neprimjereno * ] a Tiho je...
Dodan prije: 3 sata 13 minuta
Haha ovo je ekstra, ko je god osmislio svaka mu cast, ovaj portal je malo svjetla u ovom napacenom gradu
Dodan prije: 3 sata 50 minuta
NEmože ili ne može gospodine vama je to jako bitno, i nazivate čovjeka seljakom ili gospodinom ni to nije bitno. Bitno je da se nešto pokrene u ovome...
Dodan prije: 4 sata 2 minute
Pokoj mu duši zbog ovakvi ljudi nase [ * neprimjereno * ]nje primaju penzije dabogda bili prokleti a hoćete
Dodan prije: 4 sata 11 minuta