b2bbih

Mucić & Co gradi stadion u Dugopolju

pogon

Društvo Mucić&Co Ljubuški dokazanom kvalitetom i mogućnošću izvođenja svih vrsta radova ugovorilo je izgradnju još jednog velikog objekta.

Riječ je o nogometnom stadionu s 5200 sjedećih mjesta i natkrivenim tribinama u Dugopolju (Split) koji će se prostirati na površini od 10.000m2.

 Bitno je istaknuti da će cjelokupna armirano betonska konstrukcija za tribine nogometnog igrališta biti dostavljena iz specijaliziranog pogona njihove armiračnice u Ljubuškom, otvorene prije nekoliko mjeseci.

Još jedan veliki poslovni uspjeh dokaz je uspješnosti u građevinarstvu koji se temelji isključivo na kvalitetnom i brzom izvođenju radova s maksimalnim poštivanjem dogovorenih obveza.

Društvo Mucić&Co u vlastitom pogonu izrađuje montažne predgotovljene AB konstrukcije( godišnjeg kapaciteta 220.000m2), kojima gradi objekte raznih namjena i na taj način zadovoljava sve kriterije brzine izgradnje.

Izgradnja nogometnog stadiona u Dugopolju još je jedan dokaz snage i kvalitete društva Mucić&Co, koji dokazanom kvalitetom iz dana u dan povećava broj zadovoljnih klijenata.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari