Počeo s radom Šahovski klub "Kula" Ljubuški

ljubuski.info

Nakon osnivačke Skupštine koja je održana 15. veljače, u Ljubuškom je ovaj tjedan upisom u Registar udruga i službeno počeo s radom Šahovski klub "Kula" Ljubuški koji tako nakon dužeg vremenskog razdoblja nastavlja tradiciju šaha u Ljubuškom.

Za predsjednika kluba izabran je Alen Buntić, za tajnika Ivan Bandur. Osnivači su još Dragan Burić, Ivan Brkić, Marko Rajič i Ivan Herceg.

Već prilikom osnivanja je istaknuto kako je glavni cilj kluba u rad uključiti što više djece i mladih i organizacijski pripremiti klub za odlaske na natjecanja.

Među prvim planiranim projektima stoga je pokretanje škole šaha u Ljubuškom.

Školu će voditi predsjednik Alen Buntić, koji kao trener već godinama godina radi s djecom u Šahovskom klubu Brotnjo gdje je ostvarivao zavidne rezultate. Njegovi učenici su osvajali državna prvenstva BiH, i u više navrata prvenstva Herceg Bosne u svojim uzrastima. Alen je ujedno i licencirani FIDE nacionalni instruktor šaha.

Stoga Šahovski klub "Kula″ Ljubuški poziva roditelje sve zainteresirane djece da se mogu predbilježiti za školu šaha prijavom preko telefona (063-788-537), a o službenom terminu početka škole će uskoro biti obaviješteni.

Šahovski klub Kula

Glas naroda

Čestitam.

Sretno

Alen Ferrari...svaka čast i bio je vakat za nešto normalno, mi stariji se prijavljujemo za igrat šaha na male golove, ko će trčat postarost.

Gdje su sad oni lumeni da pocnu pisat: "nije kula nego tvrđava" :p

Nije kula nego top tope.

Bravo Alene. Pravi čovjek na pravom mjestu.

Počeo s radom Šahovski klub "Kula" Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari