Rekreativna trkačka liga Sanus Motus 2021 - eRTeL 2021

ljubuski.info

Nakon uspješno organiziranog prvog izdanja lige, u 2020.g. smo iz svima dobro znanih razloga istu odgodili. Ove godine pripremili smo dodatno prilagođen program, sustav boodovanja i značajno obogatili nagradni fond čime smo ligu učinili zanimljivom za sve trkače u državi, a i šire.

Natjecanje se odvija u dvije kategorije, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Kola lige:

 • 3. mjesec - prvo kolo, Mostar half maraton (polumaraton 21.1 km);
 • 5.mjesec - drugo kolo, Mostar Challenge (trail utrka, za ligu se boduje hobby staza, dužine 12 km);
 • 5.mjesec - treće kolo, Ljubuški outdoor festival (za ligu se boduje polumaraton, dužine 21.1 km);
 • 7.mjesec - četvrto kolo, Konjički noćni cener (cestovna utrka dužine 10 km);
 • 8.mjesec - peto kolo, Duvanjska desetka (cestovna utrka dužine 10 km);
 • 8.mjesec - šesto kolo, Čvrsnica ultra trail ČUT 2021. (za ligu se boduje staza dužine 10 km tj.najkraća staza);
 • 11.mjesec - sedmo kolo brdo Hum iznad Mostara (uphill utrka, dužine do cca 2.5 km);
 • 12.mjesec - proglašenje pobjednika, trkački simpozij i prigodno druženje cijele trkačke zajednice u Mostaru.

Partneri natjecanja su Violeta d.o.o. Grude, Poliklinika Vitalis Mostar, GBT sportska oprema Banja Luka, NOBEL d.o.o. Mostar, portal Manger.ba, portal Moje trčanje i Shift Brand Design Mostar.

Nagrade se u obje kategorije dodjeljuju u muškoj i ženskoj konkurenciji. Pobjednicama i pobjednicima će uz nagrade biti uručena i simbolična priznanja za trajnu uspomenu ostvarenog rezultata dok će svi ostali sudionici dobiti službene potvrde o ostvarenom plasmanu i prigodan poklon paket našeg partnera Violeta d.o.o. Grude (svečana dodjela planirana je u 12.mjesecu, u sklopu trkačke konferencije "Trčanje za sve by Sanus Motus"). Pored svega prethodno navedenog, svi sudionici lige će dobiti službenu dri fit majicu natjecanja, u suradnji s našim partnerima NOBEL d.o.o. Mostar i portalom Manager.ba. Iste će biti podijeljene na nekom od ranijih kola lige ili dostavljene putem pošte (naknadu za dostavu putem pošte snose sudionici).

Nagradni fond za troje najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji za kategoriju "Lokalci":

 • Violeta d.o.o. Grude; poklon paketi za prva tri mjesta (M i Ž konkurencija);
 • Poliklinika Vitalis Mostar; prvo mjesto Full medic kartica, sistematski pregled za drugo mjesto, ultrazvučni pregled za treće mjesto (M i Ž konkurencija);
 • GBT sportska oprema Banja Luka, poklon paketi sportske opreme za prva tri mjesta (M i Ž konkurencija).

Nagradni fond za troje najbolje plasiranih u muškoj i ženskoj konkurenciji za kategoriju "Apsoluti":

Novčane nagrade za plasman među prvih tri u muškoj i ženskoj konkurenciji (300 KM prvo mjesto, 150 KM drugo mjesto, 100 KM treće mjesto M i Ž konkurencija). Pokrovitelj za natjecanje u ovoj kategoriji je udruga Sanus Motus Mostar. Ukoliko dođe do dogovora s novim partnerima tijekom sezone, novčani nagradni fond u ovoj kategoriji će biti uvećan.

Sve prijave možete poslati na e-mail adresu sanusmotusmostar [at] gmail.com a ista treba sadržavati ime i prezime, datum rođenja, kontakt broj mobitela, adresu stanovanja, veličinu dri fit majice (za veličine koristiti GBT standard) i kategoriju za koje se prijavljujete (svi prijavljeni u kategoriju "Lokalci" po automatizmu su registrirani i u kategoriju "Apsoluti"), u naznaci e-maila obavezno staviti "Prijava za Rekreativnu trkačku ligu Sanus Motus", a uplate u iznosu od 30 KM moguće je izvršiti na žiro račun Udruge Sanus Motus Mostar, broj 3381302270843145 kod Unicredit bank d.d. s naznakom "Kotizacija za Rekreativnu trkačku ligu Sanus Motus". Prijavu i uplatu kotizacije možete obaviti i osobno, za vrijeme Mostar half maraton/polumaraton 2021., na štandu udruge Sanus Motus.

Direktor natjecanja "Rekreativna trkačka liga Sanus Motus - eRTeL Sanus Motus" je gospodin Vladimir Pokrajčić te sve upite nakon početka natjecanja možete upućivati direktno na njegovu e mail adresu v.pokrajcic [at] hotmail.com. Direktor natjecanja će redovno objavljivati osvježene rezultate natjecanja, sve do završetka sezone te dodijeliti nagrade na završnoj konferenciji u Mostaru.

Za kraj naglašavam naglašavam nekoliko bitnih činjenica o prednostima koje ostvarujete prijavom i uplatom za sudjelovanje: jedna od najbolje dizajniranih dri fit majica za trčanje (realizirano u suradnji s našim partnerima NOBEL d.o.o. i Manager.ba a sve u dizajnu Shift Brand Design Mostar), poklon paket našeg partnera Violeta d.o.o. (na završnoj konferenciji), uzbuđenje natjecanja kroz sedam planiranih kola, okrijepa i druženje ne posljednjem kolu lige (brdo Hum s panoramskim pogledom na grad Mostar), pomažete humanitarnom radu udruge, doprinosite razvoju rekreativne trkačke zajednice, promovirate zdrav način života i trčanje te ostvarujete mogućnost osvajanja nagrada iz najbogatijeg ligaškog nagradnog fonda u regiji (koliko je nama poznato), a sve to u dvije kategorije.

Srdačno vas pozdravljamo uz otvoren poziv da nastavimo zajednički razvijati našu rektreativnu trkačku zajednicu.

Udruga Sanus Motus

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari