U Mercedesu njemačkih oznaka zaplijenjeno nekoliko smotuljaka marihuane

ljubuski.info

Postupajući u cilju suzbijanja zloporaba opojnih droga, policijski službenici PU Široki Brijeg, u suradnji s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, rasvijetlili su kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

Naime, dana 11.01.2021. godine 17:40 sati, u Ulici fra Didaka Buntića u Širokim Brijegu, postupajući temeljem operativnih saznanja policijski službenici PU Široki Brijeg, zajedno s policijskim službenicima Sektora kriminalističke policije MUP-a ZHŽ, zaustavili su motorno vozilo marke Mercedes, njemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 28-godišnji BH državljanin a u kome su se nalazile još dvije osobe.

Tom prilikom, na postavljeno pitanje posjeduju li zabranjene supstance, putnik u vozilu T. B. (21) iz Širokog Brijega potvrdno je odgovorio te je dragovoljno predao šest (6) PVC vrećica koje sadrže zeljastu tvar koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, jednu (1) aluminijsku foliju koja sadrži zeljastu tvar koja izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu i jedan (1) džoint, što je od istoga oduzeto uz Potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta.

O svemu navedenom izvješten je dežurni županijski tužitelj uz čiju suglasnost je na Općinskom sudu u Širokom Brijegu zatražena naredba za pretragu obiteljske kuće i vozila koje koristi T. B. (21).

Temeljem naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu izvršena je pretraga obiteljske kuće i vozila koje koristi T. B. (21), tom prilikom nisu pronađeni drugi predmeti koje se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenog djela.

U službenim prostorijama PU Široki Brijeg 28-godišnji vozač i suvozač iz Mercedesa saslušani su u svojstvu svjedoka na navedene okolnosti dok je T. B. (21) ispitan u svojstvu osumnjičenog na navedene okolnosti.

Po kompletiranju predmeta PU Široki Brijeg podnijeti će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T. B. (21) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a F BiH.

MUP ZHŽ

Glas naroda

šest (6) bla operativnim bla T.B. bla zeljastu blabla podsjeća bla tvar blablabla

Bla bla

Blabla

Evo poslušajte o partizanu Tuđmanu i ostalim koji su crvenu knjižicu zamjenili plavom

https://youtu.be/YSfmBAwY9tg

A dašta su smakli i njega i sve kao on. Zato danas imamo šta imamo.Naredio tuđman titino skojevče i udbaš a ovi danas smradeze sve udbaška koo piilad.

Golem uspeh...rekli bi braća Srbi

Radi se o osobi Tvrtko Bazina sa Peare, Lisa. Brat mu Jure, takodjer narkoman, uhicivan vise puta zbog droge. Neka cirkus krene

U Mercedesu njemačkih oznaka zaplijenjeno nekoliko smotuljaka marihuane
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari