Uručeni ključevi automobila ratnim vojnim invalidima

ljubuski.info

Uručenjem ključeva za 22 nova automobila prilagođena potrebama ratnih vojnih invalida 100 posto prve skupine, jučer je okončan ovogodišnji program podrške pripadnicima ove kategorije.

Projekt je podrazumijevao nabavku i dodjelu ukupno 50 automobila u 2020. godini, za šta je Vlada Federacije BiH proračunom osigurala 1,5 milijuna KM, priopćio je Ured Federalne vlade za odnose s javnošću.

Ključeve automobila korisnicima su uručili pomoćnik federalnog ministra za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Mirza Terzo i predsjednik Saveza ratnih vojnih invalida paraplegičara Federacije BiH Mujo Aganović.
Nadam se da će vas ovi automobili dobro služiti te kao ortopedska pomagala, što i jeste svrha ovog programa, biti od pomoći u vašim svakodnevnim aktivnostima. Federalno ministarstvo za pitanja boraca i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata će i ubuduće činiti sve kako bi pomoglo svima vama koji ste u najtežim trenucima za našu domovinu dali nesebičan doprinos i žrtvovali svoje zdravlje, kazao je Terzo.

U prvoj fazi dodjele, krajem studenog ove godine, ključeve automobila je dobilo 28 ratnih vojnih invalida 100 posto prve kategorije. Riječ je o automobilima marke 'škoda octavia' karavan ambition automatik, a vrijednost jednog vozila je 29.950 KM.

Od 2015. godine Vlada Federacije BiH je, putem resornog ministarstva, osigurala nabavku 330 automobila za RVI 100 posto prve skupine.

Glas naroda

Je li sve otišlo bošnjacima ili je koje vozilo završilo kod hrvata?

Hrvati su svoje davno raskućili sve u sklopu borbe protiv mrskog sarajeva.

kako ce hrvati dobivati auta od drzave protiv koje su se borili

Trebali smo se boriti za ovakvu državu ?

RVATINESU Dobile PODeset auta na darovnici pa place i pa stanovi pa zemljišta gradzevinski materijal i onda po tri mirovine trolist invalidnosti mirovinu na osnovi trolista u bih i onda hr mirovinu na osnovu invalidnine tosu četiri da toje vama odbih i rvacke posebno posušana ito odabrani

Ajde halicu jedan suti,ne predstavljaj se ko Hrvat znamo da si ahbab
Cim pises “graDZevinski”sa DZ znamo da si skola sa brda.

Evo ja bio od pocetka do kraja rata i ništa, niti države, niti invalidnine, niti trolista, niti zapovjedne.
Di si bio, nigdje, šta si radio, ništa i Bogu fala, idemo dalje do kraja.

I ja bio u ratu od početka do kraja ništa tražio ništa dobio ali bi volio znati tko od kada i koliko prima po osnovu rata

Znaju Vjekoslav Bevanda i Jelka Miličević ali neće vam reći

Disu oni što su dobili kuću u Ljubuškom pa je prodali

Jel ono ljubuški Rambo viktor grbavac dobio vozilo!? E pa hinjo jedan jeli ti neugodno?? maskiraš reklame od donatora i kontaš narod [ * neprimjereno * ] i tolika bahatost da parkiraš to isto vozilo po ivičnjacima i zebrama!!!

to onaj x3

Uručeni ključevi automobila ratnim vojnim invalidima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari