Usvojen prijedlog Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće "Prud"

ljubuski.info

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom jučer je održana 44. sjednica Gradskog vijeća Ljubuški.

Uz usvajanje zapisnika sa prošle sjednice i aktualni sat, na dnevnom redu se nalazila samo još jedna točka - Prijedlog Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće "Prud".

Kako je pojasnio v.d. gradonačelnika Vedran Markotić, ova sjednica je sazvana kako Ljubuški ne bi izgubio čitavu godinu dana zbog neusvajanja predviđenog zaključka.

Mi smo na posljednjoj sjednici usvojili Elaborat o zaštiti Pruda. Pred vama je odluka o zonama sanitarne zaštite izvorišta Prud. Mi smo to mislili raditi nakon izbora, međutim "Hrvatske Vode" svoje financijske planove donose krajem 11. mjeseca i tako bi izgubili čitavu godinu da nismo održali ovu sjednicu. Usvajanjem ove odluke stvaraju se pretpostavke da naše poduzeće Parkovi i Grad Ljubuški potpišu jedan ugovor na temelju kojeg ćemo moći od "Hrvatskih Voda" tražiti da nam pomognu u izgradnju naše kanalizacijske mreže, objasnio je Markotić.

Odluka je jednoglasno usvojena.

Poslušajte cjeloviti zvučni zapis sjednice:

Radio Ljubuški

Glas naroda

Obostrana korist

Usvojen prijedlog Odluke o zaštiti izvorišta vode za piće "Prud"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari