Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Šator u Domovini Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Pljuvači i tajni dogovorači vlasti Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Čuvari Bosne divanili u Hercegovini Ivan Vukoja [ dnevnik.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

zgrada
Jedva čekam da agencija za privatizaciju sve nekadašnje tvornice prebaci u vlasništvo općine. Kakav načelnik i vijećnici. Ja tu nastupam iz sjene....
Dodan prije: 5 minuta 45 sekundi
Jel završila sjednica....
Dodan prije: 14 minuta 27 sekundi
Selu i seljacima hitno uvest vizni režim za ulaz u grad.
Dodan prije: 23 minute 59 sekundi
Ne s......i ! Načelnik nije osoba nasilničkog ponašanja. Nevene glavu gore i zovi ako bude trebalo stati ti u zaštitu biti ću ti na raspolaganju od 0...
Dodan prije: 28 minuta 15 sekundi
sad ce ovi iz sipovace rec,zalost vas po džepu udarila,hahah ha
Dodan prije: 35 minuta 56 sekundi
mailto