promo

Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Politika

Kolumne

Šport

Gospodarstvo

Dobre vijesti

Crnjaci

Audio/Video

Posljednji komentari

maneken
Ko je ovaj stihoklepac on očito ne želi dobro hrvatskom narodu u žzh a i u bih.Ako on misli daje Čović najveći problem njega je lako riješiti,eevvoo...
Dodan: prije 3 minute 36 sekundi
ko su dionicari alba Mostar!
Dodan: prije 1 minuta 19 sekundi
smećara
prije dvi godine su bili lokalni izbori i nevenko je dobio ubjedljivo. pametnom dosta.
Dodan: prije 50 minuta 35 sekundi
smećara
ima jedan kenjac po imenu Nevenko u Veljacima sad svim magarenjima po Ljubuškom daju ime Nevenko
Dodan: prije 1 sat 6 minuta
Prliću bolan, kad ćeš se prestati kriti uvijek iza nekoga, sad si i zeta uništio.
Dodan: prije 2 sata 6 sekundi
mailto