Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Lipo ti li je kad ljudi likuju a ono ni blizu tako, izjedose se od obmana Pozz uredniku
Dodan prije: 2 sata 14 minuta
ljepote grada
Hitno se javite psihijatru da vam odredi dijagnozu i napiše recept. Jeste li vi svijesni da u Ljubuškom od cca 30 tisuća stanovnika sigurno 10-12...
Dodan prije: 4 sata 47 minuta
ljepote grada
Na tvoju žalost, a na moju radost narodu je prisjelo vaše vladanje 20-et i kusur godina i ništa stvorili korisno niste osim sebi. Dolaze novi ljudi...
Dodan prije: 4 sata 56 minuta
zgrada
Ko stoji Galića koja stranka?? znam da je čovik sirovina tuta mozak moj bivšu kolega Galić
Dodan prije: 6 sati 43 minute
ništa je to ima u općini jedan klobučanin plaćka i uništava općinu 10god i niko mu ništa
Dodan prije: 6 sati 49 minuta
mailto