Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Eto Pervane kad budeš kod Ministra upitaj njega ovo je portal di piše svak šta stigne.
Dodan prije: 6 minuta 35 sekundi
Vladimir Popovic je muz Helene Popovic koja radi u Intesa banci u Ljubuskom, a tko ce im ga znati tko je ciji vise.....
Dodan prije: 14 minuta 20 sekundi
I Udružit će se sa Sirijcima i ostalima!
Dodan prije: 17 minuta 1 sekunda
A neki imaju zahrđale kalashe!
Dodan prije: 18 minuta 48 sekundi
Sumnjam da te itko čuje!To bi nekako glasnije, morao predočiti-Briselskim činovnicima!Mislim da oni nemaju veze -šta pričaš!?A vremena nema!Npr....
Dodan prije: 22 minute 12 sekundi