Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Mi koji smo bez zaposlenja MORAMO tako nešto spriječiti. Istjerati bagru sa "njihovih stolica". SVI ZAJEDNO. Sloga, štrajk, napad!
Dodan prije: 33 minute 55 sekundi
a de navedi te iz proboja volija bi i ja znat koji su to
Dodan prije: 44 minute 34 sekunde
Bitno da su frkali na platformu sto su zaposlili par ljudi (sa odgovarajucom skolom), i volim da svatko radi da se razumijemo, ali ovo je bezobrazluk...
Dodan prije: 2 sata 23 minute
Promaknut na bolju poziciju, je i šura Dragana Covica, kao i sin Vlade Culjka !
Dodan prije: 3 sata 1 minuta
Pretjerali su,,pojavit će se neki most i kod nas..
Dodan prije: 3 sata 2 minute
mailto