Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

E, moj Branko... Ne volin ni ja ić u banku ali mora se nekad. Eto vidiš...
Dodan prije: 12 minuta 12 sekundi
Oće li se fratri bunit što su ovako malo ulica dobili???
Dodan prije: 20 minuta 12 sekundi
Ocete mi vi naci posla ja cu ih 50 osigurat.?! Neg treba Meho iz Kaknja doci raditi poslove u zupaniji a nase firme leze. Sramite se..
Dodan prije: 28 minuta 55 sekundi
Ma je, je. Bježi ti s param u neku normalnu državu i kreni u biznis. Tamo se ne prijavljuju radnici, ne plaća se porez, poslodavac može normalno...
Dodan prije: 30 minuta 26 sekundi
pisanje
za haha Nevjerojatno koliko je zla u nekim ljudima. O tome svjedoče vaši i ostali komentari . Nekome je potreban psihijatar... ž Žalosno!
Dodan prije: 34 minute 25 sekundi