Božićni igrokazi za kraj prvog polugodišta u osnovnim školama

Jučer je igrokazima u većini osnovnih škola završeno prvo školsko polugodište, pa tako je i u veljačkoj školi uz nazočnost velikog broja roditelja održan igrokaz koji su priredila djeca sva četiri razreda s njihovim učiteljicama. Svaku izvedenu recitaciju kao i igrokaz roditelji su nagradili pljeskom, ali sigurni budite zaslužno.

I OŠ Ivana Brlić Mažuranć je također imala veselu i lijepu Božićnu priredbu, kao i OŠ Marka Marulića iz Ljubuškog. Da bi pokazali svojim roditeljima i ostalim gostima, koliko su bili vrijedni, djeca Osnovne škole Marka Marulića iz Ljubuškog su zajedno sa svojim učiteljicama i nastavnicima priredili božičnu priredbu s mnogo pjesme, recitacija i igrokaza. Tako su djeca kroz igrokaz kazali kako treba Božić i ostale blagdane proslaviti bez pucanja petardi i ostalih opasnih pirotehničkih sredstava.

Isto tako, veselo je bilo i u vrtićima, gdje su tete zajedno s djecom i roditeljima pripremile pravu malu svečanost. Djeda Božićnjaka djeca su dočekala s velikim oduševljenjem i pjesmom, a on je njima zauzvrat podijelio prigodne darove, te im rekao kako i iduće godine moraju biti dobri da bi on ponovno došao. Zanimljivo je bilo i to da ni roditelji koji su došli kući nisu otišli praznih ruka, naime, i njima je Djed Božićnjak podijelio darove, te još jednom svima poželio sretan Božić i Novu godinu.

U nastavku možete pogledati par fotografija dječjeg igrokaza iz veljačke škole:

ljportal.com

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Hrvatsko vijeće obmane Vera Soldo [ Republika ]
Kadija ih nije volio Slaven Raguž [ dnevnik.ba ]
Hercegovački bankrot Danijel Ivanković [ dnevno.ba ]
nemoć
Na posao kasne pola godine Berislav Jurič [ bljesak.info ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Nemojte na Agape-jednostavno njihovi dometi -sada nisu veliki.Ali mic po mic -zaslužuju poštovanje- nepomirljivi su sa postojećim stanjem....
Dodan prije: 1 minuta 55 sekundi
Treba peticija i protiv Parkiranja-naplate!
Dodan prije: 25 minuta 38 sekundi
Zvonko Jurišić je prvi podjelija poticaje,nije niti jedan od ovih HDZ-ekana.
Dodan prije: 28 minuta 55 sekundi
obnova
Cini mi se da ste potpuno zaboravili one najzasluznije za ovaj objekat , a to je - d i j a s p o r a !... Sad , na kraju karjeva - bilo da je dobro...
Dodan prije: 58 minuta 32 sekunde
nevenko je uništio ljubuški .di je čović da vidi šta njegov član radi.
Dodan prije: 58 minuta 45 sekundi