promo

Isplaćen dio porodiljnih naknada

Isplaćene su porodiljne naknade za travanj i svibanj, stalne socijalne pomoći za rujan, kao i naknade za civilne žrtve rata za kolovoz ove godine – priopćeno je iz Centra za socijalni rad Ljubuški.

Iz Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi ZHŽ-a priopćeno je, pak, kako su četvrtak, 24. i petak 25. prosinca - neradni dani.

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
6
8
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

profil
ovo nije KOMENTAR SA ISKLJUCIVO VELIKIM SLOVIMA. ima i MALIH.
Dodan: prije 1 sat 1 minuta
misa
Kako nekad tako i danas vazi SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU.
Dodan: prije 6 sati 23 minute
misa
Zasto su ubijeni ovi Hrvati 1944.godine? Citajuci ovo mozes samo reci jedno: ,,Jebes narod koji je kontra svijetu kakvi smo mi Hrvati,,.
Dodan: prije 6 sati 25 minuta
postrojba
psi laju karavane prolaze...
Dodan: prije 7 sati 26 minuta
postrojba
Nije bas da nije bilo nekih u HVO koji su pljackali i ubijali. Oni pravi i posteni i hrabri su izginuli. Ovi sto su prezivjeli...
Dodan: prije 7 sati 29 minuta

Facebook

TV program

mailto