Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Jeli blokirana granica može li se na more
Dodan prije: 2 minute
Zoran Tomic sudionik rata ranjen u Vakufu nakon rata naglo se obrazovao po meni vrlo diskutabilno ili sumnjivo sada sto radi dobro radi ali ja bi da...
Dodan prije: 6 minuta 48 sekundi
ZORAN GALIĆ DIKA I ODLIČJE POLICIJE DIPLOMA JE PROVJERAVANA IMA 4 GODINE SVE POHVALE ZORANU GALIĆU.
Dodan prije: 8 minuta 13 sekundi
Baš tako ,slaviti ćete kao i prošlih izbora... Nikada niste imali 50 posto a nećete ni sada...
Dodan prije: 14 minuta 24 sekunde
Svasta. Jesi siguran da je istina. Kazi
Dodan prije: 26 minuta 12 sekundi
mailto