Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Grohotom se smejem...Haha
Dodan prije: 18 minuta 43 sekunde
Oće izvući će ako se maknu
Dodan prije: 20 minuta 6 sekundi
Moji SKOJEVCI.Bliže vam se zadnji dani već u nedjelju bićete ko pokisli miševi i vidjećete stvarnost.Vidjećete koliko ste jada narodu nanijeli da će...
Dodan prije: 21 minuta 47 sekundi
On je uvijek radio i solidno živio a ti ćeš uredniče i dalje biti jadan, gladan i žedan!
Dodan prije: 26 minuta 59 sekundi
On zna štaće a štaće UREDNIK
Dodan prije: 57 minuta 27 sekundi
mailto