Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

nije sve crno prošlo
Dodan prije: 3 minute 43 sekunde
nije sve crno prošlo
Dodan prije: 4 minute 12 sekundi
Mislim da bi se "naši" domaći muslimani trebali jednom za sva vremena odraditi se od ovih vehabija-spavača ako misle nastavit normalan...
Dodan prije: 1 sat 28 minuta
pošteno i u sridu,i bez dlake na jeziku.i sa ovim mora rasčistiti narod iz kojeg ovi dolaze.ili nam je svima mrka kapa.jedno mi samo ne ide u glavu,...
Dodan prije: 2 sata 21 minuta
sta je rec jel mozda i vi neznate sta slusate .....hahahahah...to sam i mislio
Dodan prije: 2 sata 24 minute