Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Momčine prave a gazda MASLO još boji----------------------------------------
Dodan prije: 1 sat 13 minuta
političari imaju sve i opet nemaju nista u svim tim jadnim radnjama ispadaju primitivni balkanci
Dodan prije: 1 sat 58 minuta
pa cistite kanale nemojte legat irezat
Dodan prije: 2 sata 20 minuta
vidje naši junaka sto ih tjeraju pred sobom sloga sampion
Dodan prije: 2 sata 32 minute
Ti sto mlatis o posusanima i krivo ti je sto smo mi ostvarili svoja prava [ * neprimjereno * ]e jedan nisi dostojan da pricas uopce o mirovinama...
Dodan prije: 2 sata 48 minuta
mailto