Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

peticija
Voda se ne treba plaćati Parkovima a JKP Ljubuški po cijeni koja je i u drugim gradovima tako spašavamo JKP a sprečavamo financiranje zločin.čke...
Dodan prije: 3 minute 13 sekundi
meni ti platformasi nisu nimalo jasni ako su imali dokumentaciju o krim.nalu prethodnika to su trebali predati tuziteljstvu ali izgleda i oni se iz...
Dodan prije: 6 minuta 15 sekundi
je li ovo buretova mater sta ce jadna zena
Dodan prije: 9 minuta 50 sekundi
peticija
Ljubušaci moraju plaćati jeftiniju vodu od Gruda Posušja i Širokog dok god ne bude tako ne treba je plaćat nikako
Dodan prije: 24 minute 19 sekundi
Ima li ijedan HDZ-ovac iz Ljubuškog izabran u rukovodstvu HDZ???Nema. Prema tome džaba plaćaju članarinu ljubušaci kad ih Čović ne šljivi ni 1 % niti...
Dodan prije: 28 minuta 1 sekunda