Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Tko je kriv hrvatskom narodu u BiH? Ilija Cvitanović | HDZ 1990
Kad porastem bit ću Izvođač Radova Boris Čerkuč | bljesak.info
Kuda ideš Ljubuški? Marinko Spajić | FB
Sretan Prvi maj, radnička klaso sjebane zemlje Martina Mlinarević Sopta | 6yka.com

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Znate sta ljudi....Bolje da damo nekoj drzavi da nas aneksira ko Austro-Ugarska 1908. nego da sadimo ovo smilje :)
Dodan prije: 2 sata 7 minuta
Daj pajdo malo tih svojih sadnica gdje od 1000 njih dobijes 2 litre ulja...
Dodan prije: 2 sata 11 minuta
Cijena je niska zbog "sivog" smilja koje prakticki nista ne vrijedi...Drugi problem je sto nasi ljudi navodnjavaju smilje kao da su to...
Dodan prije: 2 sata 13 minuta
Ko buba toju Vesnu?
Dodan prije: 3 sata 56 minuta
Je, jeee.. Pero je vama su pogledi toliko uski da vidite samo Peru.. ISTINA JE DA VAS JE DIJASPORA IZABRALA!!! A znate da to nije uredi ali to je...
Dodan prije: 4 sata 12 minuta