promo

Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

priča
kako radili tako vam se na dici vraćalo samo puta sto. Uzdravlje i naprid!!
Dodan prije: 1 sat 15 minuta
zgrada
Ma igor antunovic zvani platnara,svitlac je novi ministar ha ha,tata svitli
Dodan prije: 2 sata 45 minuta
u klinču
prijatelju ti pojma nemas o zivotu, a vjerujem da i nisi nikad nista ni napravio u svom zivotu, vec sjedis doma i pises gluposti i samo iznosis...
Dodan prije: 3 sata 37 sekundi
A dije uvoj svoj priči Nevenov uvlačiguz Halil ?Jesu li njiha dva najodgovornija za svjesno uništenje komunalnog ?Di su njijovi uvlači[ *...
Dodan prije: 3 sata 59 minuta
ukrali u oni komunalnom i program koji je zaštićen licencom o autorskim pravima, ukrali i logotip. gospođa grbavac sve prekopirala i odnila, i ko se...
Dodan prije: 4 sata 25 minuta