Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Bravo Grbavac..... Najviše mi se dojmila istina ona kad si rekao kako ti nije jasno da od onih kolega koji su bili s nama u istom rovu nema čak ni...
Dodan prije: 24 minute 54 sekunde
panorama
Moj zlatane puka si ko cvrčak, jel ti to zena dala da pricas :) laj i dalje hahahahah
Dodan prije: 27 minuta 49 sekundi
panorama
ovo mi nešto slično ko u crvenom grmu.o svemu se priča al o parama i računima nikako.i kakve su to sjednice u večernje sate,po konobama i podrumima....
Dodan prije: 37 minuta 1 sekunda
panorama
Ovo mi mirise na Zarkica...
Dodan prije: 1 sat 25 minuta
Kvesić
Ovo je diskriminacija, jedan dio žitelja Ljubuškog će vodu uistinu plaćati kao zlato. Jedni piju običnu vodu ,a drugi piju pozlaćenu. zato mora biti...
Dodan prije: 1 sat 47 minuta