Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Bio je to konac desetog mjeseca devedeset druge.Stolačko bojište.Naš vod je trebao izvršiti smjenu ljudstva na položajima gore navedenim .Ručali...
Dodan prije: 10 minuta 26 sekundi
izjava
Vukoja je malo Munjen
Dodan prije: 14 minuta 15 sekundi
A odakle je rodom Šuker, ako neko zna volija bi i ja znat, jer kako ću glasat za njega a ne znam ni odakle je rodom.
Dodan prije: 18 minuta 26 sekundi
Da mi je znat sadi li se ovo smilje po Italiji, Francuskoj, Grčkoj ... i kako tamo to sve ide. Ovi naši agronomi kažu da je to sa uzgojem smilja sve...
Dodan prije: 23 minute 30 sekundi
izjava
Kako ovi školci u svom "povijesnom presjeku" nisu spomenuli da su ovdašnji Hrvati i Hrvati sa područja današnje Hrvatske živjeli u istoj...
Dodan prije: 33 minute 29 sekundi
mailto