Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Pa pročitaj malo Stutgart zeitung pa vidi šta radi Sovin Brat.Ako je njemu kriminal normalan neka vodi neku drugu stranku.Nek se ostavi HDZ i stalnog...
Dodan prije: 2 minute 27 sekundi
Moja ivana nisi u pravu.Mlin strahovito melje i događaju se promjene samo ih ti ne vidiš.Ili ne znaš ili nećeš.Budi malo objektivna.Pogledaj da su...
Dodan prije: 24 minute 23 sekunde
Pa ti opet glasaj za ove tvoje mornare.Zbog njih narod ode priko mora u daleke zemlje.Nisu otisšli sa njima jer su se oni nasukali.Kao što vidiš na...
Dodan prije: 28 minuta 11 sekundi
Tko je više taj BIZON.Zna li mu neko ime????
Dodan prije: 31 minuta 25 sekundi
A koliko bi onda bili iPhoni s6
Dodan prije: 32 minute 12 sekundi