Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

ljudi moji skola nas je skupo kostala priblizavaju se izbori nemojmo opet pasti
Dodan prije: 21 minuta 39 sekundi
Čovjek sigurno misli ono što govori,barba jedno govori drugo misli treće radi. Za Paponju!
Dodan prije: 34 minute 45 sekundi
znate li sto se seik ovako zasmija ovaj do njega osta bez novcamika moj sokole ako su lopine oko tebe u prednjem djepu nosi pare
Dodan prije: 44 minute 11 sekundi
Gospoda mendzment zato postoji ,hierarhija tkodje postiji bas radi takvi da van tatice pokazu kako SE radi kako SE zivi bre vi ste toliko podli da CE...
Dodan prije: 1 sat 26 minuta
Otmico prepoznala/AO si SE hhaaha o KO o cemu [ * neprimjereno * ] o postenju , vitezovi samo napred vase vreme hofijevci je proslo vi ste dnodna...
Dodan prije: 1 sat 36 minuta