Porodiljne naknade pred isplatom!

Danas je u Vladi ŽZH potpisan Ugovor o pozajmici za isplatu dijela porodiljnih naknada između Vlade i ZZO ŽZH. Ugovor su potpisali premijer Zvonko Jurišić i diretor ZZO ŽZH Stipe Dodig.

Ovo je samo jedan dio ukupne pozajmice u visini od 445.349,30 KM, jer će ukupni transfer u pozajmicama za porodiljne naknade iznositi 1 milijun KM.

Ponovit ćemo da će za jednokratne naknade za opremu od 500 KM za majke koje nisu u radnom odnosu, 300KM za majke koje rade, biti uplaćeno 172.900,00 KM, kao i za porodiljne naknade za travanj od 139.189,66 KM, odnosno svibanj 133.259,64 KM.

Kako je kazao Stipe Dodig Zavod će još sutra prebaciti novac u proračun Županije, tako da bi isplata mogla početi početkom slijedećeg tjedna.

Vrlo je vjerojatno da ovo neće biti posljednja isplata u ovoj godini po ovom pitanju, jer ako priliv sredstava bude omogućio isplatu za lipanj, ona bi bila isplaćena pred Novu godinu.

Hrvoje

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Muke ti ježeve šta je ovo nabi[ * neprimjereno * ] ukiniše Herceg Bosnu a HOS olajaše zbog Bosne i Hercegovine. Lip naslov nema šta jeeeblaaa vas ona...
Dodan prije: 1 sat 22 minute
na tenku
UDOO HOS šta je ovo još jedna privatna udruga za 2 čovika haha, pa 20 godina nakon rata vi osnivate neke udruge i dajete neka priopćenja nemate...
Dodan prije: 1 sat 34 minute
To Martine samo naprid mlade snage oko sebe i u Boj,pogledajmo ove Draganove iz PREDIGREJA im se vidi Hrvatstvo sve omladina sa komunističkim...
Dodan prije: 2 sata 20 minuta
spomen
A jesuli ovi štosu se iselili SPOLNO zreli,ili su nezreli,pa neka biće nas više uokolo i onda smo dobro raspoređeni.
Dodan prije: 2 sata 26 minuta
na tenku
Evo vako je bilo i 45.pa dođoše Titovci iz naši redova pa istribiše ko im god nije pasaa sada 2o15 pa bujrum.
Dodan prije: 2 sata 32 minute
mailto