Zagrebačkom Crvenom križu predstavljen rad Crvenog križa i Civilne zaštite ZHŽ

ljubuski.info

U sklopu trodnevnog radnog posjeta izaslanstva Gradskog društva Crvenog križa Grada Zagreba na čelu s ravnateljem Petrom Penavom, Crveni križ Zapadnohercegovačke županije organizirao je prezentacijsku večeru na kojoj su predstavljeni rad i funkcioniranje Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije i Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije.

Pomoćnik ravnatelja Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Mladen Bošnjak, predstavljajući organizaciju sustava civilne zaštite od države do lokalne razine naglasio je mjesto i ulogu županijske Uprave civilne zaštite u cjelokupnom sustavu zaštite i spašavanja, te planove Uprave civilne zaštite u sljedećem razdoblju, istaknuvši izgradnju skladišta za potrebe civilne zaštite i Crvenog križa.

Tajnik Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije Josip Zelenika predstavio je mjesto i ulogu županijskog Crvenog križa u državnoj i federalnoj strukturi crvenog križa. Zelenika je predstavio rad u protekloj i planove Crvenog križa u 2019. godini, te izrazi zadovoljstvo uspostavljanjem suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

Tijekom večeri razgovaralo se o stanju struktura civilne zaštite i Crvenoga križa u ZHŽ, te mogućnostima suradnje s Gradskim društvom Crvenog križa Grada Zagreba.

Osim članova Predsjedništva Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije, na čelu s predsjednikom Viktorom Grbavcem na prezentacijskoj večeri nazočili su i predstavnici civilne zaštite općina/gradova u ZHŽ, Uprave civilne zaštite ZHŽ, općinskih/gradskih organizacija Crvenog križa u ZHŽ (predsjednici i tajnici).

Glas naroda

A dogadaja boze moj..da ovo nije prezentacija kulena i speka a kvatre su..

Da je to, onda bi Mladen Bebek bio pozvan

Zagrebačkom Crvenom križu predstavljen rad Crvenog križa i Civilne zaštite ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari