promo

Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

Komentari

svaka čast i bravo za stipu
Čovjek Čim je dosao na poziciju pokazao se kao dobra i odgovorna osoba

Vlada ni pod koju cijenu ne smije zakidati ovu kategoriju. U slijedećem proračunu se mora planirati još više sredstava. Ne rađaju se dijeca zvog novaca, ali puno je lakše odgajati djecu uz financijsku potporu.
Pogledajte kakva nam je demografska slika!

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
8
3
2
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

en face
Glavni organizator utaje poreza u Bosni i Hercegovini vratite 15-ak godina unazad film firme koje su imale 20-ak miliona prometa godišnje ni ureda...
Dodan: prije 52 sekunde
Ovo je najbolji komentator: Molim točan odgovor, tko od navedenih osoba treba ići u zatvor: a) Vice Majić b) Markan Zelić c) Neveni Barbarić d) sva...
Dodan: prije 36 minuta 47 sekundi
od Markana triba bižat znači pretvorio se u UHO?
Dodan: prije 1 minuta 54 sekunde
zgrada
Ovi milioni su više došli za k.rac pa koliko bikoštala ova ustanova od zemlje do useljenja svaka čast gore komentatoru za usporedbu nekad ševa danas...
Dodan: prije 42 minute 6 sekundi
granični prijelaz
Ovi Carinici su Vele u Volti NAJ ŠKOLOVANIJI njihov KADAR puno je uloženo u njih
Dodan: prije 44 minute 1 sekunda

Facebook

TV program