Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Hahaha,ha Nikica direktor !? Ahahaha,ha,ha,ha, ma to je neka šala.
Dodan prije: 5 sati 10 minuta
Sve se zna,SIPA ce je pokupit za koji dan
Dodan prije: 6 sati 23 minute
Brunozica se sprema za bježanje preko grane a evo dobila je kuću u Splitu za vida jedne prljave rabote
Dodan prije: 6 sati 36 minuta
Nikica vodi firmu... Pa ljudi ovo kao da je neka crnohumorna komedija, taj čovik i kad hoda nije siguran u kojem će pravcu okrenit
Dodan prije: 6 sati 43 minute
Dico moja danas uspješan biti znači izići u novinama kao utajivač poreza ostati dužan pdv akcize doprinose za.ebat banke za nekoliko miliona a...
Dodan prije: 8 sati 48 minuta