promo

Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

Komentari

svaka čast i bravo za stipu
Čovjek Čim je dosao na poziciju pokazao se kao dobra i odgovorna osoba

Vlada ni pod koju cijenu ne smije zakidati ovu kategoriju. U slijedećem proračunu se mora planirati još više sredstava. Ne rađaju se dijeca zvog novaca, ali puno je lakše odgajati djecu uz financijsku potporu.
Pogledajte kakva nam je demografska slika!

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
1
7
7
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

kamere
stanje sigurnosti zadovoljavajuće??? pa jeste li ćoravi ili šta? kakva su vam raskrižja,neispravno postavljeni semafori,ceste s rupama ,ležeći...
Dodan: prije 19 minuta 5 sekundi
izjava
mislim da je zamisao poslovnog inkubatora, projekt kojeg bi trebalo finansirati iz međunarodnih projekata. Pa tu nema ničeg lošega, ako uspiju, možda...
Dodan: prije 36 minuta 54 sekunde
trojka
Dok se ovi ko biva vladajući svađaju oko lista, u Ljubuškom združenim stavovima za prava seljaka i običnog čovjeka bori se koalicija PBRB. Pavlović,...
Dodan: prije 1 sat 26 minuta
u uredu
Ministar Čamber je uplatio , godinama ne uplaćene doprinose radnicima , istina i da je povisio plaće ali sve u skladu sa zakonom , tj, poštujući...
Dodan: prije 2 sata 1 minuta
izjava
ja neznam šta vidiste da ovaj jadnik napravi, baš jadnik
Dodan: prije 2 sata 1 minuta

Facebook

TV program