Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

istraga
...e onda smo bili ista regimenta
Dodan prije: 5 sati 7 minuta
istraga
...cini ti se da si zdrav...moj pajdo da si ti 3-4 god bio po bunkerim,nebi tak prica...ti si jedan od onih sto su pozive nosali i izasa si iz rata...
Dodan prije: 5 sati 13 minuta
Mnogi su se trudili dokazati da nema Boga, a posebno u proteklom periodu komunističkog režima, pa jesu daleko dogurali...!!
Dodan prije: 5 sati 13 minuta
Ma ko te pita to, problem je što toliko hodočasnika dolazi u Međugorje ili do vidjelica, a "nas" nitko ništa nepita.
Dodan prije: 5 sati 24 minute
Ovdje je pitanje vjerodostojnosti "ukazanja", odnosno tvrdnji vidjelaca, pa tvoja pitanja "gdje nema problema?", "gdje ste...
Dodan prije: 5 sati 27 minuta
mailto