Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Obitelj na udaru organizirane prostitucije Danijel Ivanković / dnevno.ba
Gospe, ne ostavljaj nas! Iva Vukšić [ dnevno.ba ]
Što je nama deset malih smrti? Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Roberto Salinas Price - knjige
Grci kradljivci Troje Radoslav Dodig

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Članak: Ministar i baba
odgovori lav 5. srpnja 2015 - 23:04 Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi! Ti si zaluta na portal di ti vidiš ljude???? ))))))))))))))))))))))
Dodan prije: 4 sata 49 minuta
Članak: Ministar i baba
Stid vas i sram bilo okanite se tu ljudi!
Dodan prije: 5 sati 43 minute
Pa šta fali ovome programu,tko to u privatnika prima topli obrok i prevoz,plus rad u pet-šest odbora,da ne govorimo kako ih iz kuće radi po dvoje...
Dodan prije: 6 sati 7 minuta
slavlje
Inače, na stranim kladionicama danima prije utakmica bila u ponudi, a na sami dan odigravanja i domaće kladionice stavile ponudu. Kvota 9 na Slogi...
Dodan prije: 6 sati 15 minuta
Članak: Ministar i baba
Nek se pogleda sad kad je gori vidit će koliki je u stvarnosti. Jado jadni. Što ne povede i ženu da radi u"Verwaltungu".
Dodan prije: 6 sati 40 minuta
mailto