promo

Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

ovo je više nego žalosno mladi vide da jedino političari žive dobro i da im je jedino bitan osobni probitak umjesto da im se otvaraju radna mjesta na...
Dodan prije: 1 dan 21 sat
sastanak
E da je tako, ali ovi su se ustoličili i ne odlaze tako lako. Samo ce da preskoče u druge stranke i eto ga opet !!
Dodan prije: 4 dana 13 sati
zgrada
Ma super, a tko je obećao posao "onima koji su vrbovani za kupovinu glasova"
Dodan prije: 4 dana 13 sati
Čuda velikoga!!! Javila se prava stranka koja će istražiti neregularnost,hahaha . Pa prvo bi trebali početi od sebe, jer ste vi imali ljude po...
Dodan prije: 4 dana 13 sati
je on bitna figura da nešto komentira, guru, mag i ostale telepekineze
Dodan prije: 6 dana 13 sati