Počela isplata porodiljnih naknada

Jučer je s računa Ministarstva financija uplaćen prvi iznos od najavljenih 1,7 milijuna KM za porodiljne naknade. Uplaćeno je za mjesec ožujak nešto više od 161 tisuće KM koje su već na računima korisnika.

Kako nam je priopćio direktor Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH gosp. Stipe Dodig i ova će institucija pripomoći isplati zaostalih porodiljnih naknada koje su u našoj županiji povećane 2007. godine.

Naime, Zavod će, zajedno s Vladom ŽZH, sudjelovati u osiguranju sredstava, tako da bi već slijedećeg tjedna s računa Ministarstva financija trebale biti isplaćene naknade za travanj ove godine, a potom i za ostale mjesece. Prema informaciji iz Vlade ŽZH sva će potrebita sredstva biti osigurana, tako da će se zaostaci sigurno isplatiti, a novi rebalans proračuna neće smanjiti porodiljne naknade.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

uzmi zadnji voz za Čačak, put je veoma duga-čak
Dodan prije: 29 minuta 52 sekunde
bolan nije AMG to je prdaljka on vozi BMW X6 i Porshe Cayen
Dodan prije: 40 minuta 33 sekunde
Nemam ja nista protiv da barbaric pobijedi ali nisu mi jasni ljudi koji ga hvale kao da u ljubuskom tece med i mlijeko a ljubuski jad i bijeda da...
Dodan prije: 1 sat 1 minuta
Neće Barba opet pobijediti.Zvijezde kažu vrijeme je za promjene. Paponja će ga potpuno poraziti.Profesor će potući Inženjera Građevine.
Dodan prije: 1 sat 17 minuta
otkad je prednost za politicara da nemas obitelj
Dodan prije: 2 sata 3 minute
mailto