Policijska 3G mreža

ljubuski.info

Već nekoliko tjedana u MUP-u ZHŽ su poznate prijave Zorana i Milana Galića za upražnjeno mjesto direktora Federalne uprave policije (FUP), nakon odlaska u mirovinu Dragana Lukača. Zoran je direktor Granične policije, a Milan Galić zapovjednik županijske policije. Pojedini inspektori u MUP-U im se dive i govore kako imaju odlične veze u HDZ BiH, jednostavno kako su moćni. Ovom dvojcu treba pridodati i pravomoćno presuđenog kriminalca Miroslava Galića, sada na funkciji zapovjednika Krim policije PU Posušje. Njih trojica su takozvana 3G mreža moći unutar policije.

Miroslav Galić je presuđeni kriminalac za višemilijunski kriminal unutar policije, zbog čega je zaštićen od politike HDZ BiH. Po nalogu je spreman prebijati ljude, po njima mokriti, lažno ih progoniti, te raditi razne malverzacije. Nezakonito je vraćen u policiju te se politika dugo vremena borila održati ga, čime se činio novi kriminal, a stanje u MUP-u dovedeno u bezakonje.
Zoran Galić je poznat iz vremena prostitucije pod okriljem policije (čemu je svjedok i Nevenko Barbarić), vezama s braćom Šimić, lažnim diplomama i svakako je najskromniji lažni doktor znanosti u Europi.
Milan Galić, kao skromni policajac, također će sve učiniti po nalogu politike. Pitanje je što je radio u sjeni prethodnika?

Tri Galića nisu mušketiri kriminalne scene, imaju ogromne ambicije i nikada im dosta. I poznata novinarka Večernjeg lista iz Ljubuškog je jednog od Galića nazvala "najškolovanijim policajcem u BiH". To je tragikomična parodija. No, ne bavimo se ovdje novinarima i njihovim motivima i interesima.

Zašto Galići traže fotelju direktora FUP-a?

Izvori iz policije govore o stvarnim razlozima kandidatura Zorana i Milana Galića. Naime, protiv obojice su uznapredovale istrage za teška kaznena djela krivotvorenja, zloporabe položaja i ovlasti, te niz drugih kaznenih djela unutar službe. U tu 3G mrežu je uključen i Miroslav Galić. Prema izvorima, njihov cilj je prekinuti istrage i tako se spasiti od kaznenog progona. Na pitanje je li moguć takav scenarij, odgovor je - ne, jer sve potkrepljuju materijalni dokazi.

No, ne bi to bio jedini slučaj da materijalni dokazi nestanu, ili budu nedovoljni za tužiteljski i sudski progon.

U odabiru budućeg direktora FUP-a ključnu riječ ima HDZ BiH, koji će ovaj put pokazati vodi li politiku u interesu naroda i budućnosti ili nastavku zaštite kriminala.

Suđenja krivotvoriteljima u policiji ZHŽ

Uskoro će na Općinskom sudu u Ljubuškom započeti suđenje policijskim i državnim službenicima u predmetu medijacije.

Glavne okrivljene osobe su Željko Jukić i Ingrid Miloš. Jukić je mozak krivotvorenja u MUP-u ZHŽ i to je radio u mnogim slučajevima s tri Galića, priključen na 3G mrežu.

Nakon toga slijede drugi predmeti koji se trebaju provesti, ali trenutačno se biraju žrtveni janjci kako bi se zaobišli ključni igrači.

Veliku ulogu u ovom procesu ima i županijsko tužiteljstvo.

N.B.

Glas naroda

kad je sina zaposlio u derašman ose u mostaru galić se žalio kako ga čović želi smijeniti. znaju i imaju sve info o njemu i on će plesati kako sarajevo bude sviralo.

velika srbija živi samo što se još tako bar javno ne zove.Sve redom ćirilica,četnički uljezi na vlasti,Hrvati se ne vraćaju u takozvanu RS a najviše iseljavaju iz takozvane hrvatske županije

dragi musketiri . iz Posusja Ljubuskog. Konjica. Trebinja..prsten se steze... vjerujte.. da.. ce vam..pokupit do slike . u vasim kucama. dragi hercegovci. od. 1999. ta ekipa . zajedno sa narko miljeom. oni. djele pravdu. sad samo zamislite koliko to ima ... kuca para... i vjerujem ovoj drzavi. SIPi. da nece stati... samo. u Ljubuski. u stvari u Zeljke majstorovica... izbaceno je tone droge... Dok. je Tadija ivankovic. sve raznijo. pi cjeloj BI H. Radi ovi. ljudi. Izvrsilo je mnogo mladi ljudi koji su tek krenuli u zivot. ali. sinteticka Droga zvana Kokajin. u stvari. to je bjela kuga. stoga . bi. apelirao sve. istitucije. da ubrzaju. ovaj proces. dragi gradani. dizi te se na noge ako volite svoju djecu.... govori. vam. covjek. koji. voli svoj narod.!!!!

Ubrzo Zorana hapse uvezi 93 sto je Radio jednoj bosnjackij obitelji Kalajdzic na staroj trznici upado u stan maltretiro i jos sto nesto ta obitelj je predala dokaze prije nekoliko jer sad ce igre poceti

Ubrzo Zorana hapse uvezi 93 sto je Radio jednoj bosnjackij obitelji Kalajdzic na staroj trznici upado u stan maltretiro i jos sto nesto ta obitelj je predala dokaze prije nekoliko jer sad ce igre poceti i muke za njega i jos 2 osobe sto su ss njim bile zemlja se bogu zaklela nista se nemoze sakriti ns njoj

Jozo opet ti je zadimljeno zato daj svom frendu inspektoru Šimi da pise jer on je profesionalac u tome a vidio si to i na svom predmetu

Dobro je reko bivsi Krim inspektor koi je u Mirovini Drago Palac jedne prilike bilo nas u Caffe Fokusiu ns kavi kaze Kolege moje koja su 2 covika naj nepismenija civika u BIH a naj uspjesnija i oba ista kuda ih je isti caca pravio kazemo Drago reci Kaze on Zoran Gal8c I Ilija Grahovac Zvani Zmaj od Sipova kaze svida ih i u svacemu im

Ova dvojica sa slike bar znaju pricati tecno za razliku od ovog trcec tutle koji nikad ne gleda u oci od prica sa tobom

Zoki je kralj i doce ubrzo dokazati jer srusiti ce Covica stoi ga ekipa iz Zagreba i ubrzo Hercegovacki Portali pocinju objavljivati strqsan kriminal Covica A za te dokumente je zadluzan Zoran Zoki Svaka cast generali su uz Tebe rusi bandu komunisticku stusi ih o tebi ce pocjest pisati

Ove ljude je HDZ kadrovirao ništa nije slučajno

mali Tadija. sanju alilovic podruku. pocmite iz temelja . da cu vam mjedalicu. ali. kad. izades iz zenice. tvoj rak. na glavi. volijo bi. da izdrzis do zenice. tamo te cekaju. prijatelji. koje si izdao. moje ime ces patit dok si ziv. a . ja cu te stavit pod kljuc.ti si jedan obican garib... svi su te izdali . garibu jedan. ja. cu. bit posljednji. koji ve stavit tacku na i... a sto se tice moji. ljudi. ti. mores samo u sanje.

stavijo sam ti skije. ni svjestan nisi. koliko si nepismen. manipulirao si sa citavom Bi H. dok. nisi dosso domene.

pa moj Zorana bez tebe se nemože:)
moj Heroj Iz Vira - skraćeno HIV i sam je zato kriv
tugo moja

Sve dok ne predju na 4G mrežu bit će to zanimljivo poglavlje u životima mnogih Hercegovaca ... Pismenih i nepismenih ...

Miro je bratanu ikćer doveo u općinu bez natječaja zna se...

Biće brat od Čovićevog badže

Čegar je novi direktor.

Policijska 3G mreža
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari