promo

Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
8
1
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

zgrada
Kao i u svemu drugome i ovde je politika,košto će bit i upošljavanje i kupljenje glasova od uposlenih i njihove familije,ali nema veze koliko toliko...
Dodan: prije 6 minuta 59 sekundi
Možete ga blatiti koliko hoćete ali on je "Bog" i uživa povjerenje većine građana Ljubuškog.Bili ste zlobnici i ostali zlobnici. Sretno Nevenko !
Dodan: prije 9 minuta 27 sekundi
zgrada
Tko će zapošljavati.' Koja politička stranka zna li se znam da HSP obećava radna mjesta to znači da oni zapošljavaju ili netko drug po ovom gore...
Dodan: prije 17 minuta 1 sekunda
ko je sad pomocnik Nacelnika za prodaju zemljista,ko je sljedeci~~~
Dodan: prije 24 minute 58 sekundi
osmijeh
Ha ha otisa covik u London zbog komentara,i u Londonu se sve vidi i cuje berlinale
Dodan: prije 30 minuta 9 sekundi

Facebook

TV program

mailto