Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

ključ u bravz
Koga da mi Hercegovci optužimo? Igor Božović [ bljesak.info ]
Krici izborne šutnje Krešo Vujević
šušu
Pričaj Kemo! Žarko Nižić [ dnevno.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

zdravica
Što je najgore titoisti i njima slični, dan danas vode našu politiku i određuju nam kako ćemo živiti, naravno glumeći da su hrvati i da brinu o svom...
Dodan prije: 1 sat 16 minuta
zdravica
Dok mi operemo svoje prljavo rublje,normalne države će se nastanit na Marsu ,šetat i ispijat kavu po Mjesecu kad požele.
Dodan prije: 2 sata 28 minuta
Samo vama "PARTIJAŠIMA" je mogao postati ikona hrvatstva. Ako sam glasao za njega, ne znači to da je on meni ikona hrvatstva, malo ste...
Dodan prije: 2 sata 48 minuta
Eto prvog partijaša kojeg je Karamrle lustriro,a narod izabro.Slatke li pobjede i svijetle budućnosti rvackog naroda u p.m.!!!!!
Dodan prije: 2 sata 48 minuta
Lajavci dzaba vam je, znate li sto je POBJEDA!
Dodan prije: 3 sata 9 minuta
mailto