Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

tko su glavni svjedoci, onaj emir hadzinesto.. i branimir pofuk am mu mamu
Dodan prije: 34 minute 47 sekundi
na tenku
sto ga ti nenapises....djes bia 92-e...ba
Dodan prije: 42 minute 22 sekunde
nema tu nikakvih čvrsti dokaza, novinari kao i obično pišu senzacionalistički ovog navijača nije pogodio "hitac" zrno, nego dio koji se...
Dodan prije: 46 minuta 37 sekundi
na tenku
Opet za 3333 jeli ovo onaj Branko Šarac što ima cisternu za vodu gonit,hvala,poz.
Dodan prije: 48 minuta 3 sekunde
slabo ih je cilja trebao je bolje šta je ta bagra radila i napravila nereda u Širokom tko ih je zvao da dolaze s t o k a Sarajevska
Dodan prije: 51 minuta 41 sekunda
mailto