promo

Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Politika

Kolumne

Šport

Gospodarstvo

Dobre vijesti

Crnjaci

Audio/Video

Posljednji komentari

zgrada
Pajdo moj ovo ti je Kadija te tuži, kadija te sudi ...
Dodan: prije 4 sata 52 minute
zgrada
Ovu nasu opcinu treba ukinut , prije rata ih je u njoj bez 1 racunala radilo 19 , i tada je opcina brojila oko 30 000 dusa, a danas 2014 ih na ovom...
Dodan: prije 4 sata 54 minute
Samo naprijed Radišiću! Mlad, radišan, školovan...samo budi dosljedan političar. Okupio si mladu raju oko sebe, rezultat ce sigurno doci i bit cete...
Dodan: prije 5 sati 43 minute
SDP ulazi u skupštinu. Samo naprijed
Dodan: prije 5 sati 55 minuta
eto ti si upućen ,nema šta haha
Dodan: prije 6 sati 32 minute