Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ustat se i kazat Slaven Raguž
Dodan prije: 3 sata 9 minuta
Hajde nađi gdje je to podržao Čovića? Dokaži, postavi link gdje Slaven govori: podržavam Dragana Čovića! Dragana Čovića ti podržava Martin koji mu je...
Dodan prije: 3 sata 16 minuta
Ispričavam se na pogrešci, tvoja simpatija ujesto simpatizer.
Dodan prije: 5 sati 20 minuta
Nisam, a niti sam bio član niti ijednog HDZ-a, a ni KPJ. A ovaj tvoj simpatizer jeste. Da možda tebe ne boli istina?
Dodan prije: 5 sati 23 minute
rupe
ahahhahaha dobra fora sa ovim gondolama,baš me zanima kako bi ovi adezeovci postavili ležeće policajce na vodi aahahahahhaha
Dodan prije: 5 sati 30 minuta