Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Čoviću tvoja nebriga za zaboravljene branitelje bit će nagrađena na izborima.Čoviću samo tvoji dvori rastu a sve okolo propada.SRAM TE BILO.
Dodan prije: 2 minute 19 sekundi
Ma niko i ništa...malo poslušno go..Ćukica(čast životinji) ali uhljebio je sve svoje.
Dodan prije: 12 minuta 22 sekunde
priznaje da je svjedok kriminala i drukih kriminalnih radnji u MUP-u i slobodno šeće, a da je to izjavio neko drugi davno bi bio u prdekani
Dodan prije: 18 minuta 23 sekunde
Vlasnik ovog portala riskira zivot zato sto pise o ovim monstrumima ;doce mu oni glave mafija je to
Dodan prije: 34 minute 29 sekundi
Tiho samo iznosi istinu o ovim kriminalcima dosta je vise njihovog terora ima pravde i stici ce ih ne spora ali je dostizna
Dodan prije: 4 sata 8 minuta
mailto