Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ljudino javi se Osmanagiću..ovo su ozbiljne informacije..postoji tu prostora za suradnju ili mozda neku knjigu napisaat..evo u Ljubuškom svi...
Dodan prije: 5 sati 18 minuta
A što ne objavite koga je neven zaposlio u elektro
Dodan prije: 5 sati 46 minuta
Jadno tuziteljstvo s tatinim mutavkom taki im itreba da sve uradi traljavo
Dodan prije: 5 sati 51 minuta
A stace tuzitelj mutavko tatin nemoze on sam punomoc napisat taki su ga stavili za tuzitelja znaju da ih nece osudit nikad
Dodan prije: 5 sati 55 minuta
Ovi su davno bili za hapsit da je pravde vec bi bili osudjeni po 15 godina zatvora
Dodan prije: 6 sati 1 minuta