Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

09 Rujan 2014 06:31 Ministar Zukan Helez dao obećanje... Federalni ministar branitelja Zukan Helez jučer je posjetio Hercegovinu (Posušje, Grude i...
Dodan prije: 2 sata 12 minuta
izjava
Nacelnik opcine 3 god obustavljao proracun MZ OI NA TAJ NACIN RUSIO PREDSJEDNIKA mz -Tko je ovo dopustio da on uzima novac od eroneta, zasto nisi...
Dodan prije: 4 sata 16 minuta
izjava
I sa Fikron se ganja oko toga. U kuvertu na poolasku stavljeno 120 - na primopredaji bilo 100.
Dodan prije: 4 sata 16 minuta
izjava
trebate izglasati vešu za presjednika jer je naj pametniji čovjek u selu a i naj pošteniji
Dodan prije: 4 sata 21 minuta
izjava
Nacelnice nosi Repetitor u VItinu, kad si uzeo pare od njega!
Dodan prije: 4 sata 24 minute