Donacija iz Livna za MZ Dole-Greda

Centar za Građansku suradnju iz Livna donirao je jučer Mjesnoj zajednici Dole-Greda uredsku opremu u vrijednosti 5 000 KM. Tako je ured MZ Dole-Greda sada opremljen sa dva stola, šest stolica, policama za registratore, te računalom, printerom i faks-telefonom.

Prigodom predaje ove vrijedne donacije, voditeljica Centra za građansku suradnju iz Livna, Zulka Baljak za naš radio je kazala da je to četvrti ured Mjesnih zajednica u općini Ljubuški koji je opremio taj Centar. Za Dole- Gredu su se odlučili zbog toga što se radi o Mjesnoj zajednici dosta udaljenoj od središta općine, a vidjeli su da tu ima mladih ljudi koji su voljni nešto raditi pa se nadaju da će oni tu naći nekakav sadržaj možda i za svoj kreativni rad.

oprema
Oprema koja će jako dobro doći

Predsjednik MZ Dole-Greda, Miro Tolj, zahvalio se Centru za građansku suradnju iz Livna i njegovoj voditeljici Zulki Baljak, kao i općini Ljubuški, čiji su predstavnici sudjelovali u tom projektu, te naglasio da će opremanje ureda puno značiti za cijelu Mjesnu zajednicu, a posebno za mlade.

oprema
Miro Tolj zahvaljuje u ime MZ Dole-Greda

Radio Ljubuški

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mojJastreb da imaš m..da ti bi se potpisao nego ovako ljude navlačiš na put u ZENICU , ništa se tvojim pristupom ne može rješiti nego eventualno...
Dodan prije: 8 minuta 40 sekundi
Fra Mario, jeli grijeh lažno prikazat invalidnost da bi dobio nezaslużenu mirovinu? Samo recite! Pitanje nije teśko.
Dodan prije: 22 minute 3 sekunde
Draga moja draganice da samo znaš koliko mi nedostaje ona tvoja tetovaža
Dodan prije: 31 minuta 33 sekunde
Vidjet ćeš ovi dana kolika muda mi imamo, nemoj onda pričati vidi ovi šta rade ovo je za nas sada borba na život ili smrt. Mnogim uhljebima i lažnim...
Dodan prije: 12 minuta 18 sekundi
Da, klima se promijenila, bilo 22 Veljačana, od čega 7 hdz špijuna, strašan skup!
Dodan prije: 1 sat 17 sekundi
mailto