b2bbih

Večernjak: Bošnjaci spremaju novi udar na županije

ljubuski.info

"Federacija već godinama pokušava oteti što više nadležnosti policiji, a sada se sprema novi udar, i to prema policiji", objavio je Večernji list navodeći kako, prema informacijama koje su dobili, Federalni MUP priprema teren za uspostavu Prometne policije Federacije BiH.

Prema Ustavu i zakonima, navodi Večernjak, ova oblast je isključivo u nadležnosti županija, ali očito "kako je bošnjačka strana odlučila krenuti u pravcu razvlašćivanja policije na županijskoj razini".

Očekuje se kako će MUP FBiH uskoro izaći u javnost s ovakvim prijedlogom, a ono što se navodi u dokumentima kao razlog osnovinja Prometne policije Federacije BiH je "i više nego apsurdno", tvrdi Večernji list.

"U pokušajima da županijama otmu i ovu nadležnost, MUP FBiH ističe kako se Prometna policija Federacije BiH treba formirati zbog autocesta i kontrole vozača na njima, te zbog mogućnosti da se prometna nesreća dogodi u jednoj županiji, a da automobili, od posljedice udara, završe u drugoj. U početku smo mislili kako se radi o nečijoj šali, ali onda smo shvatili kako oni stvarno takav tekst misle uputiti u daljnju proceduru", kazali su neimenovani sugovornici Večernjeg lista iz policije.

Komentari

ma kakva prometna policija oni očekuju da ih pokupe federalci ove naše kriminalce i agronome iz mupa pa sad puštaju priče o prometnoj policiji bliži se kraj gospodo

Zupanije triba ukunut to su legla partijskih uhljeba ...parazita.

za cijelu županiju je dovoljno 20 policajaca koji rade a svi ostali čija je svrha pljačkanje naroda mrš kući

Kad se radi o nestrucnosti policije odmah je udar,neka posteni ljudi sa zavrsenom regularnom diplomom kriminalistike rade,ne ratari,kuhari Banja Luka itd.Postenom covjeku smeta nepravda, [ * neprimjereno * ]ma nesmeta sutnja.

Neprimjereno lupovlucima

Svaka čast,sve treba prepustiti bošnjacima,gore od ovog ne može

mišolovka za uhljebe

Večernjak: Bošnjaci spremaju novi udar na županije

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto