Aktualni paradoks - korupcija i borba protiv nje u ZHŽ

Aktualni paradoks - korupcija i borba protiv nje u ZHŽ

Top tema dana je imenovanje Povjerenstva za izradu prijedloga strategije za borbu protiv korupcije u ZHŽ. Povjerenstvo je imenovala Vlada ZHŽ. Tako će Zdenko Ćosić, Zdravko Boras, Anita Markić i ostali korumpirani ministri dobiti strategiju borbe protiv svoga nezakonitog rada, uništavanja županije, javnih poduzeća i ustanova, a sve protivno interesu građana, koji u njoj žive.

Potpuni paradoks "hrvatske slobode i društva" nastalog na imaginarnoj borbi protiv ugnjetavanja jednog naroda i stvaranja države po njegovoj mjeri.

Samo je Sokrat bio skroman

Akademci koji nisu kupovali diplome znaju onu Sokratovu: "Znam da ništa ne znam!"Čovjek je bio filozof idealist, a najviše se bavio moralom te sukobom dobra i zla.

Pitamo se kako onda nazvati filozofiju Zdenka Ćosića i Vlade ZHŽ, koja je uništila županiju i njene resurse, korupciju dovela do vrhunca i, nakon svega učinjenog, ta ista vlada imenuje povjerenstvo s pravnim umnicima kako bi izradila strategiju borbe protiv njih samih i kriminala, kojeg su posijali.

To su veliki paradoksi Velikih Hrvata, županije koja stenje pod kriminalom, u kojoj se narod bori za opstanak i život, dok nestručna i korumpirana vlast dvoji kupiti Nissana s kožom ili skajem, uživa u reprezentativnim delicijama, ruši strukture vlasti i javne ustanove, ne provodi zakone stvarajući stranačku interesnu skupinu za isisavanje materijalnih resursa, a s ciljem stvaranja struktura koje iz sjene upravljaju duhovnim i svjetovnim životom.

Možda uskoro doživimo novi paradoks da Zdenko Ćosić  napiše novu knjigu u kojoj će objasniti kako se borio za opustošenu, pokradenu i društveno zagađenu županiju. Pitanje je tko će biti neprijatelj Hrvata u Hercegovini, hrvatskih interesa i hrvatske budućnosti?

Glas naroda

niko neće reć da je k sin takotije to svi se ispovjediše mog mašklina nema

korupcija je uvijek bila i bitiće od postanka svijeta pa do kraja i naj bolja stvar na svitu toje u ljudckim genima i nedo bog da nestane sa ovoga svita toje dobra stvar ako nemaš školu moš kupit ako se nemeš zaposlit moš kupit sve na svitu moš param toje tako i niko je neće iskorijenit od pratara do časni sestara samo daj para doktori prosijaci samo novvvaaccc sve riješava moj sssiinnoovvaaacc amen

Aktualni paradoks - korupcija i borba protiv nje u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari