Slijedi prodaja državnog zemljišta zbog propasti JU Ljekarne ZHŽ!?

Slijedi prodaja državnog zemljišta zbog propasti JU Ljekarne ZHŽ!?

Dolaskom na mjesto premijera ZHŽ Zdenko Ćosić je zavio županiju, naravno zajedno sa svojim ministrima, u crno. Prvi crni flor kojeg će Ćosić uskoro postaviti je onaj zbog propasti JU Ljekarne i potrebe namirenja vjerovnika u visini preko 5 milijuna KM, što je regulirano posebnim zakonom u kojem stoji da je ZHŽ dužna isplatiti sva dugovanja ove javne ustanove.Prema sadašnjim saznanjima JU Ljekarne je zaprimila više desetina tužbi, a za nekoliko tjedana bi  stečajna upraviteljica Milka Musa trebala početi s rasprodajom nekretnina, čija se vrijednost mjeri oko 550.000 KM. 

Ćosićeva Vlada uništila županiju

Osim više desetina milijuna KM neplaćenih doprinosa u ZHŽ su propala sva županijska poduzeća i ustanove. Ćosić i ministri samo šute, a priopćenje s posljednje sjednice vlade, govori da oni sami ne znaju što učiniti sami sa sobom.Odavno je poznato da Vlada ZHŽ nema nikakve dugoročne niti ni kratkoročne strategije rada. Godinama su drpali proračun, izvlačili novac iz ministarstava, te radili nezakonito. U čijem interesu? Je li to hrvatski nacionalni interes ili je veleizdaja naroda, koji ne zna što ga čega za pola godine, a kamoli za nekoliko godina?

Namirenje prodajom županijskog zemljišta? Dolaze li Arapi u ZHŽ?

Koliko su istinite priče da će namirenje dugova biti provedeno prodajom županijskog zemljišta pokazati će vrijeme, ali kada je u pitanju ZHŽ i HDZ BiH, onda je sve moguće.Treba postaviti pitanje što će veledrogerije sa stotinama hektara županijskog zemljišta. Tko će kupiti to zemljište, da u ZHŽ možda ne dolaze Arapi?Ništa danas nije nemoguće i ništa nas ne može iznenaditi, ali poznato je da će i Sarajevo za to biti optuženo! Sarajevo je "dežurni magarac" za Ćosića i Vladu ZHŽ, kada je u pitanju opravdanje pred narodom.

Koliko je i tko kriv za propast JU Ljekarne?

Iz dokumentirane tablice može se zaključiti koliko je i tko, manje ili više, kriv za propast JU Ljekarne ZHŽ.Prije nego pogledate tablicu potrebno je naznačiti da je 2009. godine na vlasti bio HDZ1990 i HSP, 2010. godine i jedna i druga stranka, a 2011., 2012. i 2013. godine HDZ BiH. Ovi drugi su više krivi, procijenite koliko, ali oboji su, dokazano, štetočine.

   

Glas naroda

Sve sto je drzavno unistiti ili shebati do temelja plan HDZ-a i uspijevaju mora se priznat

Koalicija HSP-devedestka- Lijanovići od 2006.-2010. načeli, ovi nastavili plj.ačku.

Tako nam je sve. I HDZ i dosadašnje oporbene stranke iste pameti - ukrasti, korumpirati, "srediti" mimo natječaja.

2010. je još u županiji bila koalicija HSP-Devedesetka - Lijanovići na vlasti. Tek je se početkom slijedeće godine (2011.) promijenili kadrovi.

u ptsvu ste da nisu ovi drugi bili cetiri godine na vlasti u ovih 26 godina bili bi amerika

Ne bi. Nego autor stalno u svojim tekstovima, ne znam iz kojih razloga, umanjuje pljačku koalicije Devedesetka-HSP-Lijanovići.

Slika korisnika Tihomir Bradvica

Očito je da nisi pročitao prilog. Jasno je da su svi krivi, zbroji gubitke i procijeni koliki udio imaju jedni a koliki drugi. HDZ BIH je trebao napraviti restrukturiranje ustanove ali nije. Kada se pregleda dokumentacija vidi se točno koje osobe stoje iza ovoga nedjela.

Tihomir Bradvica

U Hrvatskoj za sve kriva Racanova vlada u ZZH devedesetka HDZ je jedva to ispravio

Čim HDZ nije nikoga prijavio ni optužio iz prethodne Vlade, ja sam znao da će se pljačka nastaviti. Iste pameti i HDZ i Devedesetka i Lijanovići i HSP. Ista je to ekipa.

neka prodaju svoje svi koji su na vlasti od 1991

Analizirajte slijedeće u 2013 godini:
-Smanjenje plać za 20.411,00 KM
-Smanjenje zaliha 83,111,00
-Smanjenje potraživanja 225.596,00
-Povećanje obaveza 314.718,00
Nako je omastio brk za 643.836,00 KM - narod će platiti, neka plati kad je [ * neprimjereno * ] i neuk.

Slijedi prodaja državnog zemljišta zbog propasti JU Ljekarne ZHŽ!?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari