Ljubuški je izgubio ponos i dušu!

ljubuski.info

Na pitanje "Je li Ljubuški izgubio ponosi i dušu" i nije odveć teško odgovoriti, jer se dokazi nalaze u samoj općini Ljubuški i javnim poduzećima, koja su doslovce rečeno ispumpana. Novcima su upravljali pojedinci za vlastiti interes i interes politike na vlasti.

Danas općina Ljubuški kroz vlastiti proračun i minuse javnih poduzeća ima dubiozu od oko 21,5 milijuna KM. Od blokade računa je dijeli samo potvrda rješenja sa Županijskog suda u Širokom Brijegu. Pored teške situacije u HDZ BiH slavodobitno govore kako zakon ne dozvoljava blokadu, umjesto da se pozabave neradom svojih kadrova, točnije načelnika Nevenka Barbarića, koji je doslovno kumovao propasti općine Ljubuški.

Što je najžalosnije oni svoje nesposobne kadrove, koji su radili nezakonito i u osobnom interesu vraćaju na direktorske pozicije. Primjer za to je imenovanje Ivana Bebeka za direktora JP KŠC Ljubuški. Čovjek bi trebao odgovoriti na mnoga pitanja oko kriminala u Knjižnici Ljubuški i ženskom rukometnom klubu Ljubuški, te o svojim kvalitetama da obnaša funkciju gospodarskog savjetnika načelnika Barbarića. 

Oglasio se i predsjednik Skupštine Ante Mišetić, koji već tri godine uglađeno hoda gradom, a da od njega nismo čuli ništa prosperitetno, a kamoli pametno, osim političkih floskula. Nije objasnio dokazani kriminal pojedinih ministara HDZBiH u Vladi ZHŽ, za koja on na Skupštini ZHŽ ne odgovara i samo sliježe ramenima. 

Vlast u Ljubuškom samo šuti

Iako je sve jasno, načelnik Nevenko Barbarić, Ante Mišetić i ostali o poanti propasti općine Ljubuški samo šute, izmišljaju neprijatelje Hrvatskog naroda i nisu sposobni izaći pred ljubušku javnosti, te  kazati gdje se danas nalazi Ljubuški, tko je za sve kriv i gdje su novci iz JKP Ljubuški, općine Ljubuški i drugih javnih poduzeća.

Barem neka kažu da sve napisano nije istina, ali ni to se ne ustručavaju kazati.

Zašto? Pa Ljubuški je opljačkan doslovce, a za svoj su rad, već nakon nekoliko mjeseci obnašanja funkcije zbog nezakonitosti, trebali dati ostavke.

Ljubuški je izgubio dušu! 

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari