promo

Crna kronika za protekla tri dana

Evidentirano je sedam prometnih nezgoda. U prometnim nezgodama stradalo je ukupno šesnaest osoba – jedna osoba smrtno je stradala, tri osobe zadobile su lake tjelesne ozljede a dvanaest osoba zadobilo je teške tjelesne ozljede ili ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

U dvije nezgode nastala je velika a u pet nezgoda nastala je mala materijalna šteta.

U subotu u 3.30 h, u mjestu Mostarska vrata, općina Ljubuški, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je smrtno stradao Josip Herceg (17). U nezgodi je sudjelovalo motorno vozilo marke „Mercedes“ tip 190, koje se kretalo magistralnom cestom M6.1 i kojim je upravljao M. H. (21). Do nezgode je došlo kada je vozač, zbog prevelike brzine, izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je isto udarilo u početak zaštitnog metalnog branika koji je prodro kroz cijelu duljinu vozila. Po život opasne ozljede zadobio je suvozač Josip Herceg koji je od zadobivenih ozljeda ubrzo podlegao a teške tjelesne ozljede zadobili su vozač M. H. (21) i drugi suvozač M. N. (18) i isti su hospitalizirani u SKC Mostar. Po nalogu dežurnog županijskog tužitelja očevid su izvršili policijski službenici PU Ljubuški.

Evidentirana su dva prekršaja protiv javnog reda i mira. Prekršajne obrade su u tijeku.

PU Ljubuški u petak je zaprimila prijavu da je u nedjelju 12. travnja, ispred samostana sv. Ante u mjestu Humac, 60-išnjoj ženi nepoznati počinitelj otuđio novčanik u kome su se nalazile osobne isprave i manja svota novca. Kriminalistička obrada je u tijeku.

Noću sa subote na nedjelju, kao i noću s nedjelje na ponedjeljak, na području svih općina naše Županije županijski je MUP proveo akcije pojačane kontrole prometa.

Tijekom tih akcija kontrolirano je ukupno 516 vozača i vozila; alkotestirano ukupno 121 vozača od kojih je kod 17 nađena nedopuštena količina alkohola u dahu. Alkoholizirani vozači su isključeni iz prometa, kao i jedan vozač koji je upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita kao i jedno neregistrirano vozilo.

FB

Politika

Kolumne

Šport

Gospodarstvo

Dobre vijesti

Crnjaci

Audio/Video

Posljednji komentari

To je namjerno tako napisano da bi taj bahati neznalica izazvao kod nekog pozitivan efekt a ono kontra HDZ se opet zajebo
Dodan: prije 1 minuta 37 sekundi
Slučajno sam upoznao pojedine izvođače na autocesti od Bijače prema sjeveru ljudi moji to je sve lopov do lopova ovaj jedan iz Ljubuškog stara...
Dodan: prije 4 minute 57 sekundi
kombi
klasicni dogovor ta firma im je najurednija pa ajmo nju pretrest ko neko naivan
Dodan: prije 12 minuta 9 sekundi
maneken
Zbog pisanja portala dnevno.hr i dnevno.ba što prenosi ljuški.net predsjednik Josipović je sazvao izvanrednu presicu da kaže da su ti portali nula to...
Dodan: prije 14 minuta 49 sekundi
nije sova pokrovitelj, ta ne daje svoje pare, nego skupština ŽZH, znači narod u prijevodu
Dodan: prije 26 minuta 39 sekundi
mailto