b2bbih

Promocija 335 diplomanata na Filozofskom fakultetu u Mostaru

ljubuski.info

Velika dvorana HD Hercega Stjepana Kosače bila je pretijesna za sve roditelje, rodbinu i prijatelje diplomanata Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru na dodjeli diploma.

U svome obraćanju diplomantima, dekan Filozofskoga fakulteta Zoran Tomić rekao je kako su studenti koji danas diplomiraju postigli velike uspjehe uz ogroman trud i zalaganje.

"Mladost pred sobom ne vidi crno. Ne dobiva se ono što zaslužujete, već samo ono za što se izborite. Vi ste se izborili za ulazak u veliko društvo, ali u tom društvu više nema kolokvija. Od danas sve ispite polažete odjednom", rekao je Tomić.

Nazočnima u dvorani obratio se i pomoćnik rektorice za studente i nastavu Vojoj Višekruna, koji je u svoje ime, te u ime nove čelnice Sveučilišta Ljerke Ostojić čestitao slavljenicima na akademskom dostignuću.

Danas su dodijeljene 53 diplome završenim profesorima, diplomiranim novinarima, diplomiranim socijalnim radnicima, diplomiranim bibliotekarima i menadžerima odnosa s javnošću, 175 diploma prvostupnicima i 107 diploma magistrima struke.

dodjela

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Koliko su zastupnici nemoralni? Emir Imamović Pirke | bljesak.info
ljubuski.info
U ovoj zemlji se ne može živjeti Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Nema promjena u zemlji kopnenih ribica Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
I vlast i oporba dijelovi iste smiješne družine? Akademik, prof.dr. Slavo Kukić | Dnevni list

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto