Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Ko koga ovdje j... u zdrav mozak ! Nevenko Barbarić zastupnik u Hrvatskom saboru? Čista perverzija ! Priča se po ljubuškim kafićima kako bi uskoro...
Dodan prije: 23 minute 7 sekundi
Jedino sto je taj pošteno završio je tokarski zanat. Sve drugo je kupljeno i prepisano. Tito bravar, on tokar. Obojica imaju doktorste. Tito počasne...
Dodan prije: 54 minute 17 sekundi
i daj recite mi kako ćemo naprid,ovaj "doktor"umjesto zatvora,još ga stavljate u medije i dajete mu popularnost.
Dodan prije: 54 minute 48 sekundi
Nevenko via Zenica.
Dodan prije: 55 minuta 14 sekundi
Čuli Nevenko bi u Sabor pa upropastio si općinu nebi nam ni Njemačka mogla pomoć šta je načelnik toliko siguran da se vidi kao zastupnik.Njemu treba...
Dodan prije: 58 minuta 32 sekunde