Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Hahahaha Nikica Vučić se pita u Ljubuškom. Daleko će te dogurat bogami baš daleko.
Dodan prije: 5 minuta 1 sekunda
A što nije nabrojan i Robo Vidović Lubac oa on je mastermind ove skupine. Lubac je stvorio ovog debelog, i fino mu poruči ja sam te stvorio ja ću te...
Dodan prije: 7 minuta 56 sekundi
kad im god zafali za janjetine,samo dižu poreze i namete
Dodan prije: 1 sat 39 minuta
Poznajem Vedrana i Nikicu od studentskih dana i mogu posvjedočiti da je Vedran uvijek bio loša osoba željna neke moći, tada je to bilo upravljanje...
Dodan prije: 1 sat 39 minuta
Ništa ne rade a i to što "rade" krivo rade
Dodan prije: 1 sat 40 minuta