promo

Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

Komentari

Dodaj komentar

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni isključivo velikim slovima će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumjevanje i strpljenje, budući će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
3
5
3
Unesite prikazani kôd bez razmaka.

Zadnji komentari

skupna
ja bi sebi ovu lipu zenu slavicu a vi se svadjate glupsoni
Dodan: prije 30 minuta 3 sekunde
en face
Zamolio bih vas da kad komentirate ipak udahnete i promislite šta pišete pa gospodin Tomić ima 3 fakulteta
Dodan: prije 32 minute 19 sekundi
skupna
MZ Ljubuški III. na biračkom popisu ima 831 osobu, od toga oko 700 s pravom glasa. Na izborima za vjeće MZ Ljubuški III, na listi Lijanovića bilo vas...
Dodan: prije 34 minute 1 sekunda
skupna
Ovaj članak su komentirale tri osobe - tri različite IP adrese. Ponajviše (od spomenute tri) komentara je dospjelo s IP adrese (...) - Hrta, a ujedno...
Dodan: prije 49 minuta 35 sekundi
polaganje vijenaca
treba li bi svi kojima je ova pjesma bila srce i duša ući u koaliciju mislim na Hrvatske stranke...Druze Tito mi ti se kunemo Godine su prosle pune...
Dodan: prije 54 minute 1 sekunda

Facebook

TV program