Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Za Tempu u Radisicima unjega je regularna mirovina pukovnika .
Dodan prije: 14 minuta 15 sekundi
ujkane ja malo na tvoje komentare kasnim ujkane ja radim znaci za nestanak ribe kriva kravica ribe izvrsile samoubojstva skacuc sa vodopada a alge...
Dodan prije: 2 sata 55 minuta
Vrijeme je i bilo,dali je moguće Vrilo u Vitini dovest u funkciju,šteta pozicije i ljepote...
Dodan prije: 3 sata 1 minuta
prije izbora radi poslije izbora kr adi ako i ove izbore dobijete iduce izbore nemate oporbe u ljubuskom ostajete samo vi
Dodan prije: 3 sata 34 minute
Ovo je tuga i jad,za ovo malo zemlje što se obrađuje nisu u stanju odvodne kanale očistiti i kad su čistili kanale više su štete napravili nego...
Dodan prije: 4 sata 19 minuta
mailto