Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Treba li (znati) čekati? Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Krajnje je vrijeme… Boris Čerkuč [ bljesak.info ]
Ministar i baba Žarko Nižić [ dnevno.ba ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

ovaj Lavrić je sva ratišta po Hrvatskoj obišao,dokazan domoljub,nagrađivan od vojske a bio i ostao sirotinja koji se bori za život. Ne opravdavam...
Dodan prije: 42 minute 49 sekundi
evo sve al odakle ce ih otpustit iz tkaonice famosa sokola ugostiteljskog trgocopa hepoka vodoprivrede ...ovo je samo u ljubuskom a di su drugi...
Dodan prije: 1 sat 25 minuta
evo sve al odakle ce ih otpustit iz tkaonice famosa sokola ugostiteljskog trgocopa hepoka vodoprivrede ...ovo je samo u ljubuskom a di su drugi...
Dodan prije: 1 sat 26 minuta
tebe ce primit
Dodan prije: 5 sati 46 minuta
Steta sto je sve mogao uzeti i na kraju celovina,ocvikana [ * neprimjereno * ].
Dodan prije: 9 sati 10 minuta
mailto