Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

Dogodine ista scena i sa m. rukometom, otkada je Nevenko ukinuo akademiju, nula bodova.
Dodan prije: 3 minute 2 sekunde
JEL TO ONAJ čOLAK ŠTO JE POKRAO NOVAC LOVAČKE UDRUGE
Dodan prije: 18 minuta 10 sekundi
Možda mnogima, ali meni nije. Na žalost da je takav čovjek na čelu hrvatskoga naroda. Zbog Čovića i ovih Galića pošten čovjek bi se najrađe ispisao...
Dodan prije: 19 minuta 6 sekundi
Znamo svi da je u Posusju vec odavno bilo i ostalo glavno leglo kriminala Hercegovine. Gornjake nije isla skola pa vec i iz...
Dodan prije: 31 minuta 39 sekundi
Je li vi stvarno mislite da ako se sklone ovi ljudi iz policije da ce biti red i blagostanje ja mislim da ne jer ce vlast nove odgojiti da budu isti...
Dodan prije: 40 minuta 55 sekundi