Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

govorit ce kamenu i planinama sakrijte nas neka nashih ovac po posusju i gore
Dodan prije: 31 sekunda
Vama se prije metar u pakšu već cenat uglavu.Nepita se Čović već Bariša Čolak i Stanko Lasić.Čović je ko vidjelice samo medij,prenosi narodu šta bi...
Dodan prije: 1 minuta 52 sekunde
ti ce sa hvara makarske i priobale pozeliti da budu u kamenjaru..kamen jer neznaju sto bog znade tko na tvrdoj stini svoju srichu gradi tko ulozi u...
Dodan prije: 2 minute 10 sekundi
točno tako,glasat svi jedino tako ove gnj-ide uništit
Dodan prije: 8 minuta 29 sekundi
Glasovat cu za promjene mozda mi vrate kucni mir!
Dodan prije: 9 minuta 12 sekundi