Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

otic nece dragovoljno ali na izborima ga moramk smijeniti mene cudi kako hdz nije dao drugog kandidata ovaj barbaric je iskompromitiran do neba
Dodan prije: 4 minute 58 sekundi
Vinka ili ti Vinko,više je general puta u saboru spomenio u 6-7 mjeseci HVO nego svi zastupnici zajedno okada je sabora.Ali pošto vidim da imaš polu...
Dodan prije: 8 minuta 1 sekunda
Kriminalcino nadam se da ces ubrzo braci Simic gdje ti je i misto olosu jedan kolko si zivota unistio gorit ces u paklu
Dodan prije: 11 minuta 54 sekunde
kakva je ovo policija i odabrano drustvo kriminalci ubojice hurave ajme menj
Dodan prije: 19 minuta 3 sekunde
Dragana,sinoć smo se uvjerili da si opet izgovorila laži po ko zna koji put. Istina,do sada si to činila sa skrivenih profila ali ovaj put nisi....
Dodan prije: 27 minuta 25 sekundi