promo

Općina Ljubuški: Skriveni natječaj ili propust!?

Danas je na stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH objavljena informacija po kojoj prijavljeni kandidati za natječaj u tijelu Općine Ljubuški trebaju pristupiti ispitu općeg znanja dana 30. kolovoza 2013 godine.

Natječaj je kako se navodi, objavljen u Dnevnom i Večernjem listu 21. srpnja 2013. godine (nedjelja).

Utvrđeno je kako natječaj nije objavljen na stranici Povjerenstva za državnu službu, službenoj internetskoj stranici općine Ljubuški, ali niti u Dnevnom i Večernjem listu, što smo doznali kontaktirajući redakcije ovih novina.

Prema Zakonu svi natječaji u tijelima državne uprave moraju biti objavljeni u dva dnevna lista koja izlaze na području cijele države i na internetskoj stranici Povjerenstva za državnu službu ŽZH.

U suprotnom bi se radilo o diskriminaciji prilikom upošljavanja, što predstavlja kazneno djelo.

O čemu se ovdje radi – eventualnom skrivenom natječaju ili grubom propustu Povjerenstva za državnu službu ŽZH, nije jasno, ali je i jedno i drugo nedopustivo!!

Napomena 23.08.2013.

Tekst obavijesti objavljene na mrežnoj stranici Povjerenstva je ispravljen, te je umjesto Općine Ljubuški unešeno Ministarstvo pravosuđa i uprave.

FB

Ljudi

Politika

Kolumne

Tuđi alat za Lijanovićeve gloginje Berislav Jurič [ bljesak.info ]
Snaga života Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Analiziraj ovo Žarko Nižić [ dnevno.ba ]
Izvrnuta pamet "boraca" za nacionalna prava? akademik prof.dr, Slavo Kukić [ Dnevni list ]

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

u uredu
Živko Budimir je postao marginalizirana osoba na političkoj sceni a pitanje je da li je on uopce kao političar išta ikad vrijedio.To se i sada...
Dodan prije: 15 minuta 42 sekunde
Oče li još ikakav namet smislit stvarno nisu normalni. A parkovi čini mi se izmišljaju racune za vodu napišu koliko im treba. Vucic nije nikakav...
Dodan prije: 1 sat 2 minute
Članak: Mreža zla
Imaju oni više metoda eliminacija ljudi , komunističkih škola a preuzeli je ovi takozvani hrvati i rodoljubi po zanimanju, Financijsko uništenje-...
Dodan prije: 1 sat 21 minuta
Nevenko Lipovaca ce doc na red 2017-e! i mi imamo hamdiju!
Dodan prije: 2 sata 36 minuta
Ah ,a semafori kod škole nerade kako treba,jadna djeca neznaju kada mogu preko... to nikog ne zanima,[ * neprimjereno * ] jadna!!!!
Dodan prije: 3 sata 6 minuta